Iskanje

Toplotne Krtačo 1.5 inch Ogrevano Curling Krtačo Keramični Curling Glavnik Volumizing Krtačo Curling Železa z Dvojno Napetostjo Potovanja Curling Železa

  • ( 0 Ocene )
  • €14.01
  • €26.95

Opis

Več pričeske: To nov prenosni negativni ion curling železa ravnalec je inovativen lase orodje zasnovano za dom in potovanja uporabo.Svoj prenosni design omogoča, da se vaša idealna pričeska, kadarkoli, kjerkoli, pa naj gre za kodraste ali ravne.

Negativni ion funkcija: Ta curling železa ravnalec uporablja negativni ion tehnologije, da zmanjšate statično elektriko, ki jih sproščajo negativne ione za zmanjšanje frizz in split konča.Lahko ustvarijo gladko, voljno, pričeska, medtem ko se zmanjša škoda, da vaše lase.

Lase Kondicioniranje in Oblikovanje: To lase orodje, ki prihaja z različnih temperatura in čas Nastavitve, ki vam omogoča, da prilagodite za različne vrste las in potrebe.Izbirate lahko med nizko temperaturo in nežen način za zaščito krhkih pramene las, ali pa izberete visoko temperaturo in hiter način za hitro ustvarite želeno pričesko.

Pametno načrtovanje: To curling železa ravnalec je hitro ogrevanje in konstantno temperaturo, in to traja le nekaj minut, da doseže želeno temperaturo.To je opremljen tudi z inteligentni timer, ki lahko samodejno zapre, da bi se izognili nevarnostmi, ki jih povzročajo pozabijo zapreti.

Preprost videz: Ta frizerski orodje je za uporabnika prijazna, z nedrsečo ročaji in 360-stopinjsko obračanje napajalni kabel, da bo vaše uporabite bolj priročno in udobno.Prav tako je kompakten in lahek videza, ki je enostaven za prevoz in trgovino, tako da boste lahko obdržali vaše privlačne lase slog ves čas.

Ime izdelka: Novi prenosni negativni ion curling železa ravne lase, glavnik

Izdelek barva: črno zlato

Teža izdelka: 450 g

Napetost: 110-240V, 50/60Hz

Moč: 30W

Ogrevanje agent: PTC

Nadzor Temperature: 120-210°C/250-410°C, digitalni zaslon

Aluminij mimo velikost: 38 mm

Čas uporabe: 60 minut samodejni izklop

Napajalni kabel dolžina: 2 m

Paket vključuje: 1PCS nov prenosni negativni ion curling železa ravnalec

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!Zagotavljamo kakovost naših izdelkov.Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!


  • Blagovna Znamka: LANBENA
  • Blago Certifikat Kakovosti: ce
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Certificiranje: CE

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno