Iskanje

Nogometno Žogo Iglo 35pcs Nogomet Pin Za Polnjenje Žogo iz Nerjavečega Jekla S Skladiščenjem Primeru Črpalka Zrak Igle Športne Opreme Za

  • ( 0 Ocene )
  • €2.48
  • €3.54

Opis

O našem trajne nogometno žogo iglo!Primeren za večino iger z žogo, vam ne bo treba skrbeti, da bi ga izgubili, kot da prihaja z jasno primeru.Kot nalašč za košarka, nogomet, odbojka, rugby in druge športne žoge.

Specifikacije:

Ime: črpalka zrak igle za žoge

Izdelek Material: Kovina

Velikost izdelka: o 7x38mm/0.28x1.5 palcev

Seznam Vsebine:

35pcs zraka črpalka igle za žoge

1pc Jasno primeru

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Povečano Trajnost: Izdelana iz masivno nerjavno jeklo, ti črpalka zrak igle vztrajanje visokega tlaka, brez deformacij.Računajo na njihovo trajnost za razširjeno uporabo, brez poškodb ali zloma, ki se nanaša.

2.Velika Velikost: zračna črpalka igle za žoge prišel v odlično 38 mm dolžina, 7mm v zunanji premer 4 mm na notranji premer, da izpolni vaše dnevne potrebe.Njihova vsestranska velikost je primerna za skoraj vse igre z žogo, ki jih mora imeti poleg svoje športne opreme.

3.Enostavno: da igra dogaja z našo črpalka zrak igle za žogice.Dobili brezskrbno udobje s prenosno shranjevanje primera, ki se zelo lepo v žepu, tako da vam nikoli ne izgubijo iglo znova.Uživajo vse vrste športne igre kadarkoli in kjerkoli.

4.Široka Uporaba: Poskrbi za svoje športne potrebe.Naše zračno črpalko igle za žogic so kot nalašč primerni za basketballs, nogomet, odbojka, rugby, in druge športne žoge.Napihne in uživajte v igri z lahkoto, medtem ko je naš vsestranski igle za izpolnitev vaših različnih žogo črpalka potrebuje.

5.Funkcionalne Komplet: Zagotoviti, vaš kroglice ostanejo napolnjene z našo črpalka zrak iglo set.Ta praktični komplet vsebuje 35 igle za različne vrste žogo in prihaja z jasno primeru za enostavno shranjevanje in prenašanje, ki jo mora imeti za vsak športni navdušenec na prostem.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno