Iskanje

Čevelj Rack Čevelj Organizator, 20-24 Parov Čevljev Shranjevanje Organizator Metal Stackable&Odstranljivi Večnamenski Kažejo, Stojalo za Entryway

  • ( 0 Ocene )
  • €26.03
  • €51.04

Opis

5 Stopnje Čevelj Stojalo za Shranjevanje Organizator za Čevlje Police Organizator za Entryway Ima 20 Do 24 Parov Čevljev in Škornji, Stackable Čevelj Omara za Čevlje Rack Organizator Velike Čevlje Police za Omare Spalnica Hodnik

Odličen Čevelj Rack:

》 Naših 5 Stopnje čevelj rack lahko, da svojo hišo organizirani.

》 Odličen material, čvrst in vzdržljiv, lep čevelj stojalo.

》, Velike zmogljivosti, čevelj rack, ta čevelj rack lahko shranite do 20 do 24 parov odraslih čevlji.

》 Čevelj rack lahko večplastna prosto, različne višine modelov, se lahko dajo na čevlji, visoke pete ali copate.

》, Ki je idealen za shranjevanje v vaš omaro, vhod prehod, spalnico, apartma,garaža, itd.

》 Enostavna montaža brez orodja, potrebna, preprosto sestavite enota z roko, ki z deli, hitro in vam prinaša veliko udobja.

Skupščina Nasveti:

1.Prosimo, da nosite rokavice ko nameščate čevelj omaro organizator.

2.Ne dotikajte se rezano površino kovinske cevi.

3.Počasi prenos železne cevi na priključek.

4.Pritisnite vsako skupno trdno, da se okrepi čvrstost.

5.Prosimo, preberite navodila pred montažo.

【Trmast Kovinski】je Sestavljen iz debele kovinske cevi, nepremočljiva PP stopnjah, in okrepljeno plastične priključkov, ki bi omaro za čevlje rack organizator trmast dovolj.Kratek načrt prodajnega cevi so trdi, da bend še dal večje in težkih predmetov, ki omogoča to rack močnejših, stabler in daljšo življenjsko dobo.

【Snemljiv & Stackable】Stackable čevelj stojalo za omaro lahko izpolnjujejo vaše potrebe za skladiščenje za različne vrste čevljev.Višina lahko prosto sestavljeni in spremenila v skladu s potrebami družine, ki izpolnjujejo potrebe za skladiščenje čevljev različnih višin, lahko fit čevlji, Visoke pete ali copate itd.

【Prihranek prostora】5 Stopnjah čevelj rack ima velik prostor za shranjevanje design 36x36x11 Cm, Trgovin, v 20. in 24. letom parov čevlje in Škornje, da je vse urejeno in organizirano.Ta moderna čevelj rok povečuje prostor za shranjevanje v sobi, vodenje prehode jasna in daje čisto in udobno okolje.

【Vsestranski Čevelj, Stojala】To nadgraditi tako, da dvakrat zapored jeklene cevi čevelj rack, ki zagotavlja več prostora za prilagoditev čevlji,čevlji, itd., ampak tudi torbe, dežniki, in knjige.Ta čevelj rack je preprost načrt, da bo ustrezala vse doma dekoracijo in prinašajo sodobne dotik za vaš prostor.

【Enostaven za Montažo】Zelo enostaven za namestitev, ga je mogoče namestiti brez težav brez pomoči drugih orodij.Lahko DIY oblike, ki jo potrebujejo glede na svoje družinske potrebe in potrebe različnih scenarijev.


  • Splošne Rabe: Dom Pohištvo
  • Posebno Rabo: Čevelj Rack
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Dnevna Soba Pohištvo
  • Blagovna Znamka: OEING

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno