Iskanje

Steklo Za Crack Za Popravilo Madeže Prosti Avto Popravila Vetrobranskega Stekla V Prahu Meglo Preprečuje Stekla, Polnila Za Hiter Nič Popravilo Razpok

  • ( 0 Ocene )
  • €6.41
  • €12.82

Opis

Bullet Točk:

1. Učinkovito Čiščenje: svojo vožnjo Izboljšajte z našo vetrobransko steklo razpoka popravilo kit, ki ne samo, da odpravi razpoke in žetonov, ampak tudi preprečuje meglo in mast investicije.Učinkovito očisti vaše vetrobransko steklo, vodenje je čist, in madež-free), ki zagotavlja kristalno jasno prepoznavnost med vožnjo brez črte ali umazanija.

2. Učinkovito Nič Popravila: poslovite od vetrobransko steklo praske hitro z našo Vetrobransko steklo Razpoka Popravilo Kit.Odlično cerijevega oksida poliranje v prahu zagotavlja učinkovito nič popravilo z visoko konča.Uživajte hitro poliranje hitro in enostavno uporabo za vse steklene površine.

3. Široko Aplikacije: Naš brisalec za vetrobransko steklo razpoka popravilo kit je široko aplikacije avto windprotects.Učinkovito odstranjuje madeže olja, vode madežev in prahu, medtem ko pri čemer ni levo na vse steklene površine, vključno z ogledala in zasloni.Imejte steklo čisto in jasno, z našo enostaven za uporabo in kompakten design.

4. Lahkotno Popravila: To vetrobransko steklo razpoka popravilo kit vam omogoča, da odstranite prah in umazanijo iz steklenih površin, obrišite s čisto krpo, uporabite polirni disk za nohte enakomerno od vrha do dna, sprejmejo ustrezne znesek, poliranje, v prahu, širjenje mešanico na steklo, in mešanica enakomerno s toplo vodo.Lahko obnovite vaše vetrobransko steklo na prvotne pogoje v nekaj minutah.

5. Napredno Formula: revolucionarni Vetrobransko steklo Razpoka Popravila Kit je praktična in učinkovita rešitev za popravilo razpok na vaše vetrobransko steklo.Svojo napredno formulo odstrani svetlobe praske, zaradi česar vaš stekla gladko in nove.Ta praktičen avto popravilo kit tudi ustvarja zelo hidrofobne zaključek, ki močno zmanjšuje kopičenje vodo, umazanijo in ostanke, ki zagotavljajo varnejšo in lažjo vožnjo.

Opis:

1. Predstavljamo vam naš praktičen avto popravilo kit, ki takoj popravila avtomobila počeno steklo.

2. Preprečevanje madežev in madeži olja z močno cerijevega oksida poliranje v prahu.

3. Samo obrišite s čisto krpo in vaš stekla bo videti popolnoma nove.

4. Idealna rešitev za vsakogar, ki želi, da prihranite denar za draga popravila.

Specifikacije:

1. Ime izdelka: Steklo scratchFF

2. Specifikacije: 100 g+žlico

3. Bruto teža: 124g

4. Pakiranje velikost: 4.8*5.8* * 10 cm

5. Velikost izdelka: Čiščenje prahu: 9.7*4.5 cm Žlico: 8,3 cm

Seznam Vsebine:

1* Vetrobransko Steklo Razpoka Popravilo Kit


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Element Teža: 124g
  • Vrsta Materiala: V prahu
  • Postavka Vrsta: Okno Čiščenje
  • Posebne Funkcije: Auto Vetrobranskega Stekla Crack Restavrator

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno