Iskanje

Šport Brisačo Telovadnici Klub Teče Joga Golf, Nogomet, Košarka Hitro Sušenje Hladno Brisačo Na Prostem Hlajenje Plaža Brisačo

  • ( 0 Ocene )
  • €0.34
  • €0.50

Opis

Značilnosti:

1. Hladilni učinek: Ta šport hlajenje brisačo uporablja posebne ledu občutek tehnologijo zagotavljajo dolgotrajen učinek hlajenja.Preprosto namočite brisačo v vodo, wring, da se posuši, in stresite nekaj več časa, da se počutijo kul in udobno občutek, da vam zagotavljajo osvežujoč in heatstroke bolečin med vadbo.

2. Hitro Vlago wicking: Led vložki so narejeni iz visoko kakovostnih vlage, zelo tkanine, ki se lahko hitro absorbirajo znoj in odvesti skozi izparevanje, vodenje kožo suho in udobno.Ta posebni proces zagotavlja, da boste vedno ostanejo kul in suhi med vadbo, zmanjšanje neugodja.

3. Udobno nego kože: To brisačo je mehka in koži prijazno, z udobno dotik.Ali jo uporabite za vaše glave, vratu ali drugih delih telesa, lahko se popolnoma prilegajo vaši koži, brez prask ali povzročajo nelagodje.Ob istem času, lahko tudi zagotavljajo lahek dotik brez občutka breme.

4. Multi sceno uporabite: Ice brisače so zelo primerne za različne dejavnosti na prostem, kot so tek, kolesarjenje, košarka, tenis, itd.Uporablja se lahko tudi v dejavnosti na prostem, kot so kampiranje, pohodništvo in potovanja, vam zagotavljajo kul in udobno izkušnjo.

5. Prenosni in zložljivi: Ta led brisačo ima funkcija lahki, zložljivi, kar omogoča enostavno prileganje v svojo športno torbo ali nahrbtnik.Ali je to v telovadnici, telovadnici ali na prostem športa, je vaš idealni spremljevalec.Zelo enostaven za prevoz in uporabo.

Specifikacije:

Material: Poliester

Preja proces: AB preja

Preja specifikacija: 21 pramenov

Teža: 130 g

Barve: Različne

Funkcija: Šport brisačo

Primerno občinstvo: splošno

Specifikacija: 30 * 80

Absorbcija vode: 0-5s

Pakiranje: pp vrečka + karton

Paket Vključuje:

Hladno šport brisačo * 1 kos


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Šport Brisačo
  • Blagovna Znamka: GUOMUZI

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno