Iskanje

Anatomski Ploda Membrane Posteljico Model za Medicinske Raziskave, Človekove Posteljico Anatomija Model Medicinskih Pripomočkov za Poučevanje

  • ( 0 Ocene )
  • €54.39
  • €84.98

Opis

Značilnosti:

OOTDTY

To človeškega zarodka membrane in posteljica anatomija model prikazuje osnovne anatomske podrobnosti o posteljico, vključno z placental villi, popkovino, centralni krvnih žil, itd.

To anatomski posteljico model je kot nalašč za bolezni študija, medicinske raziskave in klinične nastavitve.Strokovno poučevanje anatomije predstavitev modela za zdravstveno predavanje poročilo.

Zasnovan tako, da posnema in kažejo pravi anatomski strukturi Naprednih računalniških pisane barve, različne barve so za razlikovanje različnih položajih.

Narejen iz trpežne PVC materiala, dobro trpežnost, odporna proti koroziji, lahek in ima visoko trdnost, ni enostavno zbledi in se deformira.Non-smrdljiv, niso strupene, za enkratno uporabo.

Pogosto se uporablja za zdravljenje v bolnišnici, zdravniki urad, anatomija učilnice, laboratoriji, šole, zdravstveni predstavitev in znanstvenih reaserch, v izobraževalne namene.

Specifikacije:

Material: PVC

Velikost: Cca. 18x14x5cm/7.08x5.51x1.96in

Barva: Kot Prikazano Sliko

Teža: Pribl. 350 g

Paket Vključuje:

1 Kos Človekovih Posteljico Anatomija Model

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: AREOFRGB

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno