Iskanje

PD 27W Hitri Polnilnik LED Inteligentni Razširitveno Postajo USB, Vzporedni Središče Tesla Model 3 Y 4 Vrata Pogon Splitter Razširitev D S2F9

  • ( 0 Ocene )
  • €12.42
  • €24.86

Opis

Za razširitveno Postajo, 4 Vrata, Pogon Splitter Razširitev "Plug and Play" USB Podaljšek Hub 80 cm Razširljiv Podatkovni Kabel za Tesla Model 3/Y

Funkcija:

1. Več Polnjenje Vrata: S štirimi vrati in 80 cm zložljive podatkovni kabel, širitev dock vam omogoča polnjenje več napravah hkrati, v avtu, zaradi česar je kot nalašč za tako spredaj in zadaj sedenja.

2. Kot nalašč za Integracijo: Dock postajo, ki je namenjena za uporabo original avto podatkov, ki zagotavlja popolno integracijo z osrednji armrest polje za Tesla vozila, medtem ko ne vplivajo na uporabo škatla za shranjevanje.To je odlična rešitev za omejitev prvotno obliko.

3. Plug-and-Play (igra): S USB razdelilnik, brez dodatnih gonilnikov ali zapletenih namestitvenih korakov, ki so potrebne.LED za ambient svetloba, avtomatska razsvetljava, ko se vozilo začne, in stilsko design bo tako udoben in kul.

4. Multi-Združljivost: HUB razširitveno postajo lahko priključite več naprav, vključno s gaming krmilniki, in podpira hitro polnjenje za tako Za Android in Apple naprave, zaradi česar je zelo različnih elektronskih napravah.

5. Inteligentna Zaščita: polimer baterijo jedro in inteligentni zaščitni sistem na zvezdišče USB adapter zagotoviti, da se postopek polnjenja je varen in udoben.

Specifikacija:

Ime: Širitev Dock

Barva: Kot prikazano

Material: ABS

Velikost: 196 * 85 * 31mm/7.7 * 3.3 * 1.2 v

PD izhod: največ 27W

Tip-C 1-kanalni izhod: QC3.0 (največ 18W)

Tip-C 1 izhod: 3A

USB izhod: 2.4

Dolžina kabla: 80 cm (razširljiv)

Osvetlitev zaslona: LED

Uporablja model: za Tesla Model 3/Y

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .Lep dan!


  • Postavka Vrsta: Kabli, Adapterji & Vtičnice
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno