Iskanje

Dušenje nogomet Nogomet Golman Usposabljanje Hlače Vratar Dresov Komplet Oblačil Kolena, Komolca Oblazinjeni vsestransko Alveolate Zaščitnik

  • ( 0 Ocene )
  • €21.09
  • €46.87

Opis

Zaščito vašega kolena na sodišče z našo košarko ščitniki za kolena!Naše blazine lahko absorbirajo vpliv, in zagotoviti, sprednje in stransko zaščito, hkrati pa nudijo dobro kritje za vaše boki, stegna, teleta, in tailbone.Iz vlago wicking materiala, so udobno nositi in so kot nalašč za vse košarka scenarij.

Specifikacija:

Ime izdelka: Košarka Ščitniki za Kolena

Barva: Črna

Material: EVA

Področje uporabe: Nogometni vratarji in drugih športov, kjer trčenja so možne

Paket seznam:

Košarka Ščitniki Za Kolena*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Nelagodje Preprečevanje Varuje svoje telo z mobilnega pene satja oblikovanje teh oblazinjeni nogomet hlače, zmanjšanje telesne poškodbe, ki jih povzročajo težko vpliva.

2.Visoko Kakovostnega Materiala: Brani pred udarci, z 80% poliester, 20% spandex, in EVA pena polietilen anti-trkov delcev.Vlage wicking tkanine, ki skrbi, da ste udobno.

3.Težka Obrambo: Zgosti EVA goba zagotavlja popolno in vsestransko zaščito za boke, stegna, teleta, in tailbone, varovanje vsak pomemben del od vpliva in trkov v polje.

4.Dvojno Stranicami Obrambo: inovativni debele EVA goba blokov na ti nogomet hlače zagotoviti idealna zaščita proti neželeni učinki.Hranite vaše telo, zaščiteni s sprednje in stransko zaščito na enkrat, in igrajo svojo najboljšo igro s skupno zaupanje.

5.Primerna Uporaba: Izkušnje igra-spreminjanje ščit z našo oblazinjeni nogomet hlače, kot nalašč za rugby, košarka, nogomet, paintball, hokej, deskanje na snegu, smučanje, baseball in še več.Dobili vsestranska zaščita za vse, ki veljajo sceno, medtem ko bivanje udobno in samozavestno skozi igro.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno