Iskanje

Mini LED Svetilka Delo lahki Prenosni Žep Svetilka Keychains USB Polnilne Za Kampiranje na Prostem lučko, žepni nož

  • ( 0 Ocene )
  • €14.03
  • €35.07

Opis

Mini LED Svetilka Delo lahki Prenosni Žep Svetilka Keychains USB Polnilne Za Kampiranje na Prostem lučko, žepni nož

Bullet Točk: 1、Majhen in Enostaven za Prevoz: Naša prenosni LED delovna lučka je le približno 6*4,2 cm / 2.36*1.65 palca v velikosti, ki je majhen in enostaven za prevoz.Močno magnetno bazo in vrtenjem ročice omogočajo proste roke, medtem ko delate.Lahko brez težav dal v vrečko ali ga obesite na nahrbtnik ali keychain.

2、3 Razsvetljavo Načinov: 3 osvetlitev načinov za izpolnitev vaše različne potrebe: visoko svetlost, nizko-svetlost in CO B strobe način.Pritisnite in držite stikalo za 2-3 sekunde, dokler najpametnejše, do 800LM.

3、Široko Aplikacije: ne samo, da je funkcija super svetla ročna luč, pa tudi se lahko uporablja kot odpirač za steklenice.Visoko kakovostne ABS lupine lahko zagotavljajo popoln oprijem in občutek, enostaven za uporabo.IPX4 nepremočljiva, da se zagotovi, da za ponovno polnjenje delo svetlobe, lahko delujejo popolnoma v deževne dni.

4、USB Polnilne: CO B delo svetlobe, je vgrajen 500 mAh baterija in USB port.Uporablja se lahko za 3 do 8 ur, ko napolni (odvisno od svetlosti in način).

5、Idealno Delo Svetlobe: lahko se uporablja v popravilo avtomobila, DIY dela, primerna pa je tudi za kampiranje, pohodništvo, ribolov, žar, raziskovanje in druge dejavnosti na prostem.

Opis:

Ta prenosni CO B delo svetlobe, je zgrajena z ABS lupino, ki omogočajo udobno ročno občutek.Močno magnetno bazo in vrtenjem ročice omogočajo, da spustite svoje roke, medtem ko delate.Lahko brez težav dal v vrečko ali ga obesite na nahrbtnik ali keychain.

Nastavljiva svetlost do 800 lumnov, 3 nastavljiva osvetlitev načini, IPX4 nepremočljiva in odpirač za steklenice, design to delo svetlobe, odlična mehanska svetlobo, ki zajema tako za notranjo in zunanjo uporabo pri različnih vremenskih pogojih.

Specifikacije:

Velikost: 6*4,2 cm / 2.36*1.65 palčni

Teža: 58g

Material: Aluminij zlitine+pc

Svetlost: 800lm

Vir svetlobe: CO B

Razsvetljava način: visoko svetlobno-low light-burst flash

Baterija: vgrajena 500 mAh litij-polimer baterija

Izpust čas: 3-8 ur

Seznam Vsebine:

CO B delo svetlobe, * 1

Kabel USB * 1


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno