Iskanje

Tank Adapter Za Vgradnjo Peči Priključek Pribor Zamenjava Peči Priključek Aluminij Zlitine Univerzalno Ribolov Pribor Pohodništvo

  • ( 0 Ocene )
  • €1.34
  • €1.90

Opis

Tank Adapter za Vgradnjo je priročen pripomoček za različne peči.To lahko tesno povezavo zrak tank in peč, zagotavljanje varnosti in učinkovitosti.Izdelan iz aluminija zlitine in ABS, to je lahki in trajnost.Prav tako lahko zmanjša emisije ogljikovega dioksida, zaradi česar vaš kampiranje bolj okolju prijazno.

Specifikacija:

Ime izdelka: Zrak tank adapter

Izdelek teža: 44 g

Velikost izdelka: (pribl.)3.5*3.5*2.5 cm/1.38*1.38*0.98 cm

Izdelek material: aluminij zlitine + ABS

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Seznam Vsebine:

tank adapter*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Celovito Uporabo: Ta taborjenje štedilnik tank adapter omogoča, da se uporablja z dolgimi posode za zrak in split peči.Lahko se izognili težave pridobivanje dodatnih pretvorniki in uživajte več udobje v vašem prostem kuhanje.

2.Nedvoumno Pokaže: Ta taborjenje štedilnik tank kartico lahko tesno povezavo zrak tank in peč, ki lahko prepreči uhajanje zraka in nevarnost požara.Ima tudi edinstveno funkcijo za samo-naprave za zaklepanje, ki lahko učinkovito preprečuje uhajanje zraka in zagotavljanje varnosti.

3.Močan in Varen Material: Ta taborjenje štedilnik tank tok je narejena iz visoko trdnostjo aluminij zlitine in ABS, ki so erozijo-odporen in trajen.Lahko ročaj visok tlak in visoka temperatura, ki zagotavlja varno in stabilno povezavo.

4.Enostavnost Uporabe: Ta taborjenje štedilnik tank adapter vam omogoča, da spremenite različne posode za zrak le obračanje adapter.Vi ne potrebujete nobenega orodja za to.Adapter je tudi majhen in lahek, ki omogoča enostavno paket in shranite.

5.Brez odpadkov: Ta adapter vam pomaga, da izpušni zrak v posodi popolnoma.Ne samo da vam prihrani denar in izogiba odpadkov, pa tudi kosi navzdol vaš emisij ogljika in podpira okolje.


  • Za enkratno uporabo: No
  • Z Vžiga Napravo ali Ne: Vključeni
  • Material: Kovine
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Plinski Štedilnik

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno