Iskanje

Električni Grelni Vložki Za Stopala Grelniki Vložki Ogrevani Vložki Za Moške Zunanji Stopala Toplejše Polnilna Stopala Toplejše Brezplačno Krojenje

  • ( 0 Ocene )
  • €4.87
  • €12.17

Opis

Brezplačno krojenje zagotavlja popolno prileganje.Enostaven za čiščenje in se pogosto uporablja, kot nalašč za Zahvalni dan in Božič.Ti vložki so lahka mase za popolno udobje.Ostali toplo in udobno celo zimo dolgo!

Lastnosti:

Velikost: 35-39, 40-44, velikost lahko cut

Barva: Črna

Material: EVA plus ogrevanje stanja

Teža cca.:0.15 kg

Embalaža približno velikost: 28*14*1cm

Celotno edini stopala je ogrevana in notranjost čevlja je segrejemo pri konstantni temperaturi 50 stopinj.

Seznam Izdelkov:

Električni Grelni Vložek*1 par

Vrste nasvetov:

1. Zaradi razlogov, kot so monitor, barvna temperatura, kamere, svetloba okolice, in fotografske veščine, je lahko rahlo barvno razlike v slikah nekaterih proizvodov.Barva je odvisna dejanskega izdelka!

2. Prosimo, dovolite rahlo velikost razlik, ki so posledica različne ročne meritve.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ustvarite popolno prileganje: Ti električni grelni vložki je lahko prilagojena fit vse vrste obutve.Ko je rezanje vložki, le zgornjim delom in petami levo, tako da boste lahko uživali v toploto brez ogrožanja udobje.

2.Enostavno Čiščenje: Prihranite čas in težav z našimi električni grelni vložek.Pranje neposredno z vodo in jo ohraniti čisto, brez truda.Preprosto zdrsne jih v vaši čevlji za toplo in udobno noge.

3.Vsestranski Učinkovitosti: Izboljšajo vaše doživetje na prostem z električni grelni vložki za hojo, planinarjenje, smučanje, in motocikel vožnje.Pogosto se uporablja za vse dejavnosti, ki so primerni najbolj čevelj velikosti in zagotavlja udobno toplino v vsakem vremenu.

4.Odlično Darilo: Naš električni grelni vložki zagotavljajo neprimerljivo toplino in udobje v hladnem vremenu.Bi vaše ljubljene občutek, posebno za gifting jih te neverjetno vložki, kot nalašč za rojstni dan, praznike, Zahvalni dan, in Božič.

5.Priročno Prenosen: Naš električni grelni vložek je popoln potovalni spremljevalec.Lahek in enostaven za prevoz design pomeni, da boste lahko vzamete s seboj povsod za na prostem toploto, brez ogrožanja na udobje.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Poliuretan

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno