Iskanje

Baby Cucla Verige Igrača Nosilec Traku Cucla Teether Trakov Prenosna Steklenica Pas Silikonski Trakovi Igrače, Pasovi Za Torbe

  • ( 0 Ocene )
  • €1.33
  • €2.04

Opis

Da vaš dojenček varno in udobno z našo enega kosa silikonski igrača trakov!Narejena iz hrane silikona, ti trakovi pomagajo lajšanje gumi nelagodje in da se lahko izvajajo v vrečke in žepi.Plus, oni so enostavno za čiščenje - samo pustite, suha in ponovno uporabo!

Specifikacija:

Ime izdelka: baby cucla verige

Izdelek material: silikon

Dimenzije izdelka: dolžina: Dolžina (pribl.)35.5 cm/13.98 cm

Izdelek barva: bež, modro nebo, morje, modro, burgundija, srebrno siva

svetlo rjavo olivno zelena oranžna breskev

Ustrezno: Primerna za dojenčke nad 1 mesec stare

Funkcije: Zagotavlja vizualno in taktilno stimulacija

Seznam Vsebine:

1 x Silikon Igrače, Trak

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zdravo Začetnih: Naša varnost igrač trakovi zagotavljajo varnost vašega otroka igrače.Z eno kos design, uporabite ga lahko samozavestno in se izogniti padcu ali izgubo.Trakovi so kot nalašč za zagotavljanje zdravega otroka zob rast.

2.Enostavno in Priročno: Naša igrača varnostni pasovi so izdelani iz neškodljive in trpežnih materialov, ki so varna za vašega otroka in enostaven za čiščenje.Samo sperite s toplo vodo in pustite, suha.Ni treba skrbeti za madeže ali dirts.

3.Udobno, Varno: Z našo varnost igrač trakov, da vaš dojenček varno kadarkoli in kjerkoli.Ti enostavno nosite trakov se lahko zloži in shrani v vrečke in žepi, zavzema minimalen prostor.

4.Vsestranski Uporabe: Ta igrača varnostni pas pomaga vašega otroka pomiriti svoje dlesni.Preprosto pripisuje otroška oblačila, sprehajalci, ali sedeži za močno vsestranskost in udobje.

5.Tekstura Dolžina: Naša varnost igrač trakovi uporabljajo hrane silikona, ki je varen in brez vonja.Različne teksture in barve ne le spodbujajo vaš otrok je vizualno in taktilno čute, ampak tudi zabaven in interaktiven način za njihovo učenje in raziskovanje različnih oblik in tekstur, saj igrajo.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Cucla Imetnik Posnetki
  • Starostni Razpon: 25-36m
  • Material: Silikonski

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno