Iskanje

INS Sladko Dekle Y2K Slog Mali Medved Telefon Verige Telefon Vrvica za opaljivanje tega Kamera CCD Viseči Kabel Bell Obesek Roza Sladkarije Obliko Kroglice

  • ( 0 Ocene )
  • €1.06
  • €1.51

Opis

Izdelek Uvod:Mobilni telefon pašček

Tehnični podatki:

Material: Akril

Velikost: približno 15 cm+mala koncu vrvi, 5 cm

Barva: Kot je prikazano na sliki

Značilnosti izdelka:

1. Material in strukturi: telefon trak je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, trmast in trajne strukture.Sestavljena je iz vrvi, oprema, in viseče verige, zagotavljanje varnosti in učinkovito preprečevanje telefon iz bila izgubljena ali padla.

2. Večnamensko oblikovanje: Ta telefon trak se ne uporablja le za dekoriranje vašega telefona, vendar lahko služi tudi kot fotoaparat pašček, zaradi česar vaš fotoaparat uporabna kadarkoli in kjerkoli.Poleg tega pa lahko služi tudi kot telefon verige, zaradi česar je primerna za vas, da visi telefon na nahrbtnik, denarnice, ali drug element za javnost vaše roke in se prepreči, da bi izgubil.

3. DIY Personalizacije: Ta mobilni telefon trak ima značilnosti DIY, in lahko prosto tekmo in dekoriranje glede na svoje osebne želje in stil.To prihaja z različnih srčkan pribor in biseri, ki vam omogoča, da ustvarite edinstven in osebno pašček za telefon pašček, da vitrine vaš modni okus in kreativnost.

4. Primeren za različne telefon stilov: Ta telefon trak se lahko uporabljajo za različne telefon stilov, vključno z iPhone, Samsung, Huawei, in druge blagovne znamke, ali je pametni telefon ali starinska gumb telefona.Univerzalni design, zaradi česar je idealna izbira darilo za sorodnike, prijatelje ali otroke.

5. Visoka kakovost in udobje: Ta mobilni telefon trak je izdelan iz visoko kakovostnih materialov in natančno izdelani, da se zagotovi visoka kakovost in udobje.Je zelo lahek in ne breme, in udobna tekstura omogoča, da se počutijo udobno in sproščeno, če ga uporabljate.Ali za vsakodnevno uporabo ali potovanja, je praktično in moden dodatek.

Opozorilo:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite razliki 1-3cm.Hvala vam za vaše razumevanje!

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, prosimo, upoštevajte, da slike morda ne odraža dejanskih barv projekta.

Paket vključuje:

1 * Premični pašček za telefon pašček


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Plastični, Akril
  • Slog: Mala Sveže
  • CN: Guandong
  • Vrsta: zapestnica

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno