Iskanje

Notranji Košarka Igra Pralni Šport Košarka Stojalo Neto Hoop Ploča Koša Črpalka Otroci Igra Košarka Usposabljanje Igrače Za Otroke

  • ( 0 Ocene )
  • €24.52
  • €44.58

Opis

Bullet Točk:

1.Trajno Otroci Arkadna igra Košarka Igra, ki: je izdelan iz visoko kakovostnih PP materiala, trajno, trdno in stabilno.Površina košarka okvir je rje-neprepustna, ki je ni enostavno, da rje.Neto je na obrabo odporen in vzdržljiv, kar je zelo praktično.

2.Notranji & Zabava na Prostem: Na velikost našega sestavljeni košarkarski obroč in stojalo o 125x35x68cm/49.2x13.8x26.8in, primerna za notranjo in zunanjo igra in prakso.Košarka ploča koša je mogoče tudi odstraniti in vezani na ograjo.

3.Športno Streljanje Naprave: vgrajeni neto je zasnovan tako, da ulov in vrne žogo.Vam ni treba, da chase padla košarka okoli salonu ali na vrtu, kar je zelo priročno.

4.Enostaven Za Namestitev: Naši izdelki so košarka stoji, košarka table, koši, mrežami, 2 basketballs, črpalke, itd.So enostavna za namestitev, ne orodja, ki so potrebni za namestitev, in so zelo preprosti in razumljivi.

5.Idealno darilo: To je idealna ustvarjalno in idealno darilo za otroke.Vaš otrok lahko uporabite za prakso košarka in izboljšajo svoje košarkarske spretnosti v svoj prosti čas.Lahko interakcijo in zabavo z vašim otrokom, ki lahko vaja vašega telesa in izboljšanje razmerja med starši in otroki, zelo zanimivo in praktično.Primeren je za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem, ki omogoča, da se zabava v različnih krajih.

Opis: prenosni otrok košarka stroj je izdelan iz visoko kakovostnih PP materiala, ki je zelo močna in trdna.Tudi če si ustrelil večkrat, to ni enostavno, da deformira.Vgrajeno neto je zasnovan tako, da prejme in vrne žogo.Vam ni treba, da chase okoli in pick up padla košarka, kar je zelo priročno.Vaš otrok lahko uporabite za prakso košarka in izboljšajo svoje košarkarske spretnosti v svoj prosti čas.Lahko vadbo in se sprostite svoje misli in telo.To je idealen način za prosti čas in zabavo za lajšanje stresa.

Specifikacija: Ime: Košarka Streljanje Bachine

Velikost izdelka: o 125x35x68cm/49.2x13.8x26.8in

Pakiranje velikost: o 40x26x10cm/15.8x10.2x4in

Teža: približno 1200g

Material: PP

Seznam izdelkov: 1*Košarka stojalo

2*Košarka

1*Črpalka

1*Košarka, neto

1*Košarka polje

1*Košarka odbor

Previdnostni ukrepi:

1. Zaradi svetlobne učinke in streljanje kotov, lahko obstaja nekaj kromatične nepravilnostim, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, na velikost izdelka lahko so odstopanja.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Notranji Košarka Igra Stroj
  • Vrsta: STOJALO

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno