Iskanje

6Pcs/set Risanka Božič Svinčnik Set Otroci, Pisanje, Risanje, Svinčnik, Radirka Šilček Srčkan Darilo Študent Pisalne potrebščine Šolske Potrebščine

  • ( 0 Ocene )
  • €0.45
  • €0.66

Opis

Nova in visoke kakovosti!

Opis:

1. Celovit obleko: naše Božično dopisnica ustrezala vključuje tiskovine izdelke, ki jih potrebujete, kot so svinčniki, barvice, radirke in svinčnik pokrov.Ni treba kupiti ločeno, eno je v roko, učenje in delo, ki ni narobe.

2. Vrhunsko oblikovanje: vsak izdelek je skrbno načrtovana.Christmas tematskih vzorci, kot Santa Claus, snežaka, los, itd., povečanje praznično vzdušje in bi ljudje srečni.Poleg tega, barve in oblika cel niz tiskovine so skladni, ki prikazuje vaš namen in okus.

3. Visoka kakovost materialov: naš Božični pisalne obleko so narejeni iz visoko kakovostnih materialov, da se zagotovi trajnost in varnost izdelkov.Zdaj lahko uporabite te tiskovine na lahkoto, brez skrbi, nobene škode za vas ali vaše otroke.

4. Odlično darilo izbira: Iščete posebno darilo?Ta niz Božični pisalne obleka je najboljša izbira.Je praktična in zanimivo.Je odlično darilo za otroke, sorodniki in prijatelji, sodelavci in učitelji.

Ime: Božič svinčnik set

Material: plastika + lesa

Barva: Kot prikazano

Velikost: Referenčno sliko

Paket vključuje: 1Set (svinčnik *2+ pisane barvice *2+ radirka *1+ šilček *1)

Opomba:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite o napaki, 1-3 mm.

2. Kot različnih računalnikih prikaz različnih barv, hvala za razumevanje dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: VISOKOTLAĂNE

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno