Iskanje

Palec In Zapestje Naramnicami Ročno Nastavljiv Naramnicami Palec Stabilizator Dihanje Očesa Elastični Stiskanje Palec Špico Opornica Roko Zapestje

  • ( 0 Ocene )
  • €5.87
  • €11.75

Opis

Opis:

Ta Palec Podporo Naramnicami zagotavlja odlično podporo, razbremeni zapestje nelagodje in utrujenost, hkrati pa ščiti zapestje sklepov.Dobro zračnost materiala, ki zagotavlja, da ste udobno in ne pregrevanje.To ni enostavno preoblikovanje in kot nalašč za športe, kot so namizni tenis.Z različnimi barvnimi možnosti, da lažje ustrezajo različni osebnosti in želje, boste našli nalašč primerna za vas.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Palec Zapestje Varovala

Izdelek gradiva: 40% najlon, 45% poliester, 15% neoprenske

Velikost izdelka: (pribl.)18*14.5*4 cm/7.09*5.71*1.57 cm

Seznam Vsebine:

Palec in Zapestje Naramnicami x 1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izboljšano Udobje: z Uporabo visoko elastičen material, naše wrist brace s palcem podporo zagotavlja vrhunsko stiskanje, lajšanje nelagodje in utrujenost.Osnovna podpora trdno zapira zapestje, ščiti sklepe pred poškodbami, medtem ko inovativni dizajn spodbuja optimalno stabilnost za roko in zapestje.

2.Neizravnane Trajnost: Povečanje vaše zapestje in palec podporo z naše wrist brace s palcem podporo.Izdelane iz materialov, to naramnicami je udobno in dihanje design zagotavlja ni draženja kože, medtem ko zagotavlja trdno stabilnost.

3.Se prilega Večini Zapestij: Uživajte odlično prilegajo z našo wrist brace s palcem podporo, ki se lahko prilagodi za vašo želeno stopnjo udobja in podporo.To je, odporne na obrabo in turistov dal in ima največ skozi čas, to naramnicami je idealen za tiste, ki iščejo dolgotrajno rešitev za zapestje in palec podporo.

4.Široko Območje Pokritosti: Ali je to badminton, namizni tenis, košarka, tenis, ali katere koli druge vrste športa, to wrist brace s palcem podporo zagotavlja popolno zaščito pred poškodbami.Iz dnevne urad nalog za študij in tipkarske, to je kot nalašč za vsakogar, ki potrebujejo zapestje in palec podporo.

5.Barvita Izbire: wrist brace s palcem podpora je na voljo v 4 živahne odtenke.Lahko samozavestno predstavite svoj slog.Izberite iz naše pisano zbirko, da bo ustrezala vašim željam.


  • Ljudje, Ki Se Uporablja: Otroci
  • Številka Modela: Wrist Brace s Palcem Podporo
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Starost: Nad 13

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno