Iskanje

Namizni Organizator Tiskovine Polje Z Zajec Ročaj Ličila Organizator Predali Namizne Tiskovine Škatla Za Shranjevanje Desk Organizator

  • ( 0 Ocene )
  • €8.04
  • €16.08

Opis

Hranite vaše namizje urejeno in organizirano z našo čudovit namizni organizator!Featuring srčkan zajček glavo ročaj, to pregledna in vidna organizator je kot nalašč za enostaven dostop do vašega peresa, paperclips, in še več.Omogoča tudi veliko rojstni dan darilo za prijatelja ali coworker!

Specifikacija:

Ime izdelka: Stacionarni Organizator

Material: BOKI+PP

Velikost izdelka: približno 28.5x17x12cm/11.22x6.69x4.72 palcev

Teža: približno 660g

Seznam Vsebine:

1 x Stacionarni Organizator

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ljubka in Udobna: To nepremičnih organizator značilnosti srčkan zajček glavo ročaj, ki ne poškoduje svoje roke in ustvarja prijetno vzdušje v vaši mizi.Zaobljenih oglišč dodati čar in varnost tega organizator.

2.Učinkovito Shranjevanje: V mirovanju organizator značilnosti razdeljena design z zgornje in spodnje predale, ki ponujajo tajnih skladiščenje, da obdržite svoj elemente organizirane.več oddelki z več časovnih presledkih zagotoviti enostaven dostop in zagotoviti dovolj prostora za različne tiskovine vrste.

3.Trpežnih Materialov: stacionarni organizator značilnosti pregleden načrt, ki zagotavlja večjo prepoznavnost, zaradi česar je težko najti pisala, barvice, škarje, in druge postavke, hitro.Izdelane iz trpežnih materialov, je odporen na bledenje in deformacije, ki zagotavljajo dolgoročno uporabo.

4.Široko uporabna: Naše delovno mesto pomočnik lahko shranite delo mora-kaj všeč, pisala, škarje, beležke z lahkoto, medtem ko je vodenje mizo čisto.Z dodatnim oddelkov, ga lahko shranite tudi v kozmetični ali poslovnih postavk.Organizirati vaš prostor in učinkovito deluje z našim izdelkom.

5.Ustvarjalno Darilo: Ta miruje, lahko organizator zadrži pisala, barvice, škarje, sponke, lepljive opombe, in druge, poslovne ali šolske potrebščine.To je kot nalašč za vodenje vaše desk urejeno in organizirano.Ali ga potrebujete za delo, študij ali doma, to organizator bo vaše življenje lažje in bolj priročno.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno