Iskanje

Silikonsko Ohišje Za Galaxy SmartTag 2 Za Psa Mehko Šok Odporne Pokrov Z Carabiner Pes Silikonski Ovratnik Držalo Za SmartTag 2

  • ( 0 Ocene )
  • €1.03
  • €2.06

Opis

Značilnosti:

*Odlično Prilegajo: Strokovno izdelana za Samsung Galaxy Pametno Oznako 2, ta lahka imetnik ustreza naprava popolnoma, zagotavljajo popolno zaščito brez zdrsa off, ki spadajo, ali poškodovali med uporabo. (Opomba: Smart Tag 2 ni vključena)

* Trpežne: Izdelana iz visoko kakovostnega silikona, to mehko in prožno za Samsung Galaxy Pametno Oznako 2 ohišje je odporno na praske, stroj in ravno velika.To je posebej oblikovana za majhne pse, mačke in ostale hišne sledilci.

* * Nepremočljiva Oznako Nosilec: Z a nepremočljiva design, ta za Samsung Galaxy Pametno Oznako 2 pes ovratnik lahko obdržite svoj oznako varno zaprt, preprečuje nenamerno drsenje.Svojega hišnega ljubljenčka lahko nosite, medtem ko plavanje, kopanje, ali igranje brez skrbi.

*Edinstvena Oblika: stilsko in funkcionalno načrtovanje, to za Samsung Galaxy SmartTag 2 imetnika vključuje lahek pokrov z luknjo zvok, ki ne vplivajo na sprejem signala.To lahko fit vse pasje ovratnice z širine manj kot 1,2 cm.

*Vsestranska Uporaba: Ta nepremočljiva pes ovratnik imetnik je lahko pritrjena na različne predmete, kot so nahrbtniki, torbe, pasovi, šolske torbe, pasje ovratnice, in pasovi.To zagotavlja neprecenljivo pomoč pri različnih vidikih vašega življenja.

Specifikacije:

Del Ime:Ohišje

Material:Silikon

Velikost:Majhna

Barva:Pleochroic

Package Vsebina:

Silikonski set *1

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Pazi Trak

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno