Iskanje

Vroče Prodaje Risanka Žaba Baby Kopel Termometer Varno Temperaturni Senzor Za Dojenčke Plavajoče Nepremočljiva Tuš Termometer Za Malčke

  • ( 0 Ocene )
  • €5.06
  • €10.13

Opis

Opis:

Baby Voda, Termometer je iz okolju prijaznega ABS visoko kakovostnega materiala in ne vsebuje BPA.Vgrajen design preprečuje uhajanje rešitev, in ni treba skrbeti za zlom cevi steni baby voda, termometer, ki bo povzročil tekočino do prelivanja, ki je škodljivo za zdravje.

Specifikacija:

Ime: baby voda, termometer

Material: ABS

Funkcije: Hitro zaznavanje temperature

Velikost:

Rakovice: približno 13*7.5 cm/5.12*2.30 v

Žaba: približno 11*7.5 cm/4.3*2.30 v

Seznam Vsebine:

Baby Voda, Termometer,*1

Opomba:

1.Zaradi svetlobne učinke in streljanje kotov, izdelek je kromatične nepravilnostim.Prosimo za razumevanje.

2.Obstaja neka napaka na velikost izdelka, ker je ročno merjenje.Prosimo za razumevanje.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vodoodporni Termometer: Baby Kopel Termometer je nepremočljiva in varen za otroke, zagotavljajo popolno kopel čas za vaše malčke in dojenčke.

2.Jasno Opredelitev: jasno številke Vode Termometer spremljajte temperaturo vašega otroka je kopanjem, zagotavlja pravo temperaturo.

3.Kot nalašč Temperatura: Včasih ročno testiranje vode ni vedno odličen način, ki je, zakaj smo ustvarili Soba in kopalnica Termometer, dodajanje flare zabavno, da se kadi.

4.Večnamenska Uporaba: Ta Baby Termometer lahko ukrep kopeli temperatura vode za otroka, tudi na sobni temperaturi.Praktično orodje za vaš dom.

5.Poprodajne Storitve: zavezani Smo k zagotavljanju kupcev z visoko kakovostjo izdelkov in najbolj pozoren storitev.Bomo potrpežljivo odgovor vas, če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkih.


  • Starostni Razpon: 13-24m
  • Material: Silikonske Gume
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno