Iskanje

Znak Za Dolar Broška Nakit Kovinski Značko Broška Z Znak Za Dolar Okrasni Nakit Za Oblačila, Torbe, Klobuki Srajce Jopiči In

  • ( 0 Ocene )
  • €4.13

Opis

Ta gladek in nežen Značko Klobuk Pin, bo povzdignil svoj kititi s svojo odlično videz.Izstopajo iz množice in pokaži izklop vašega edinstven slog, ki je za družino in prijatelje.Kot nalašč za dodajanje dotikajte osebnost oblačila in pribor.

Specifikacija:

Teža: približno 25 g

Značko material: cinkove zlitine nazaj z silikonski pokrov sponke

Postopek: Tlačno litje barve (emajl)

Seznam Vsebine:

1pcs Golf Klobuk Pin

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izjemne Izdelave: Izdelana iz visoko kakovostnih zlitine material, je to znak za dolar klobuk pin ni enostavno zbledi in rje.To je gladka in občutljivo površino, ki odseva svetlobo lepo.Lahko ga nosite dlje časa, brez skrbi, deformacije.

2.Trendovski Dodatek: Naš znak za dolar klobuk pin je treba imeti za vse, ki želijo dvigniti svoj stil.Svojo edinstveno zasnovo, ki je prepričan, da se obrnejo glave in dodajte pridih prefinjenosti za vsako obleko.Kot nalašč za tiste, ki želijo, da bi izjavo z elegantno in stilsko opremo.

3.Eleganten Izjavo Kos: Uporabite krepko modni izjavo z našo Znak za Dolar Klobuk Pin.Tej zabavno in izključno poleg tega je zasnovan tako, da pritegnejo pozornost in da ste izstopajo.

4.Eleganten Design: Flaunt svoj edinstven slog, s to znak za dolar klobuk pin, ki je tesen pin design, da ga trdno na mestu.Lahka konstrukcija omogoča enostavno rabo ne povzroča škoda, in to je super ideja za darilo za modo ljubitelje, ki želijo ustvarjalno dodatki.

5.Pogosto se Uporabljajo: To znak za dolar klobuk pin se lahko uporablja na različnih kosov oblačil, kot so torbe, reverji, srajce, jakne, kape, dodati nekaj elegance in stila v vseh obleko.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Golf Klobuk Pin

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno