Iskanje

hikeen IPX7 Nepremočljiva Torba Suho Nepremočljiva Zip Zaslona na Dotik Telefon Primeru Ohranja Prestavi Suh, Lahek Roll Vrh Suhi Nahrbtnik za Kaya

  • ( 0 Ocene )
  • €28.29
  • €37.72

Opis

Značilnosti

[IPX7 Nepremočljiva Touchscreen Žep]

Šli smo skozi tržne raziskave, roll vrh zaprtje shranjevanje lahko na trgu ne kaplja, naše nepremočljiva torba suho design nadgrajeno IPX7 certified nepremočljiva ločeno zip pocket, s popolnoma drip-dokazilo tesnjenje učinkovitosti, zagotavljajo popolnoma zaprti vodotesno zaščito za vaš mobilni telefon in dragocenosti; zaslon na dotik funkcija vam omogoča, da brskate in posnamete fotografije, kjerkoli, kadarkoli (Opomba: zip mora biti v celoti zaprta)!

[ Težka Nepremočljiv & Trajne ]

Suha vreča je izdelana iz PVC lepljena 500 D očesa, ki je močnejša od čistega PVC, toploto, varjene šive zagotoviti waterproofness, dvojno sešijejo okrepitev obroči na stres točk, tako da se to ne bo ponovno trgati tudi v težkih bremen, in nadgradili POM material za zaponke in D-obroči, ki jih naredi močnejše in bolj trpežna in primerna za pogosto uporabo.

[ Obsežna Dodaten Prostor za Shranjevanje ] Izboljšano dvoslojno vodoodporni material roll kritje zagotavlja odlično tesnjenje, 5 L/10 L/20L visoke zmogljivosti prostora za velike elemente, ki zagotavljajo varno nepremočljiva pečat preprečiti vode, peska, snega in prahu iz vstopajo.

O dostavi

1. Vaš izdelek bo odpremljeno iz Kitajske, bomo ladja po Street-view.si standard

2. Vaše naročilo je na splošno se pošiljajo v 24 urah, prosimo, bodite potrpežljivi.

3. Prosim, vas prosimo, da mi sporočite, če imate kakršnakoli vprašanja, vam bomo rešitev za vas v najkrajšem možnem času.

O storitvi

1. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.Mi bo odgovoril v roku 24 ur.

2. Če naletite na kakršne koli težave, ne skrbite.Kontaktirate nas lahko prvi.Obljubimo, da bomo storili vse, kar je mogoče, da vam pomagamo.

3. Prosimo, bodite pozorni na čas, razlika med nami.Delamo na Kitajskem.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Zmogljivosti: 5L
  • Specifikacija: 5 L 10L 20L
  • Material: PVC

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno