Iskanje

Gaza Namizni Tekač Dinning Tabela Dekoracijo 90*300 CM Kmečki Državi Boho Plaži svate Namizni Dekor Božič namizne Tekače

  • ( 0 Ocene )
  • €1.35
  • €2.08

Opis

Opis:

Veliko: Boste prejeli 1 gaza doily, rustikalna in lepe; Zadostna količina in velikost, da izpolni vaše dnevne počitnice ali dekoracijo uporabe in zamenjava potrebe, kot tudi deliti z drugimi.

Boemski stil: Kot lahko vidite na sliki, naša poroka doilies so barvane v elegantne barve, sivo zelena, polna elegance; hkrati s krat design, ki predstavljajo vizualni užitek teksturo, modno in moderno, je lahko dobro integrirani v različne sloge dekoracijo doma.

Oko-lov velikost: Vsak gaza tabela zastavo ukrepi pribl. 90 x 180 cm / 35 x 70 cm, primerna za večino pravokotne tabela velikosti, ali lahko skrajšate na želeno dolžino in obliko, kot želite; Tako, da je enostaven za shranjevanje, ko ni v uporabi za zlaganje, sukanje ali zvijanje.

Mehko in udobno: To doily je večinoma izdelan iz visoko kakovosti poliester materiala, fine izdelave, mehko in prijetno na dotik, šivanje podrobnosti, lahek in večkratno uporabo, enostaven za rabo, trgati ali zbledi, enostaven za uporabo, shranjevanje in uporabo čistih, se lahko uporabljajo za dolgo časa.

Vsestranski: Gaza doily garniture so primerne za različne priložnosti, kot so poroke, poročne tuši, otroške tuši, rojstnodnevne zabave, družinska srečanja, dogodke, počitnice, itd., česar oko-lov okraski za vaše banket tabeli.

Specifikacije:

Ime izdelka: Tabela Banner

Material: Poliester

Velikost: 90x180cm

Paket je Vključeno:1x Tabela Banner

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 0.1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: 100% Poliester
  • Blagovna Znamka: VISOKOTLAĂNE

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno