Iskanje

Lesene Mini valjar 6 Cm Dolge Kuhinja Peko valjar gozd Valja Testo za Otroke, Fondat Testenine

  • ( 0 Ocene )
  • €10.67
  • €13.67

Opis

Povratne informacije 1.Kot vaša povratna informacija je zelo pomembno, da se naš razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.ne pozabite, da nam petih zvezdic, kot je naša nagrada! 2.Če ne boste zadovoljni predmete, se prosimo obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije, smo vam lahko najboljša rešitev, Bomo storitev vam zadovoljstvo

Boste prejeli: Obstaja veliko leseno mini voznega zatiči v paketu, dovolj, da izpolni vaše dnevne kuhanje zahteve, in je primerna za države,-tematske strani in dogodkov.

Vzdržljiv material: Ti kuhinja peko vozni nožice, ki so iz naravnega lesa, so trpežne, zanesljivo, močno, za enkratno uporabo, ni enostavno, da bi prekinil ali deformirati, uporabite ga lahko za dolgo časa, in gladka površina je enostaven za uporabo.

Informacije o velikosti: velikost majhnih lesenih roller je približno 0.8 x 6 palcev / 2 x 14 cm, ni prevelika ali premajhna, velikost je samo desno, si lahko preprosto upravljate in videz je zelo občutljivo.

Primeren za otroke: Ti majhni leseni železniški vozni zatiči so primerne za otroke, ki se zanimajo za kuhanje.Poleg tega, da otrok uporabo v kuhinji, se lahko uporabljajo tudi kot otrok druge igrače.Otroci lahko barve na površini in jih uporabiti, da igrajo s plastičnimi.

Več možnosti uporabe: Naši mini lesene voznega zatiči so primerni za kuhinje, jih lahko uporabite, da bi številne gurmane, kot so fondat, testenine, pecivo, piškotek testo, tortilje, kruh, štruklji, pizza skorjo in drugih kuhana živila.

Barva: les barva

Material: les

Vsebina Paketa:

10 * Valjar

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno