Iskanje

Rojstvo Napoved Plaketo Spominek Baby Ime Razkrivajo Znak

  • ( 0 Ocene )
  • €1.00
  • €1.43

Opis

Značilnosti:

1、Napoveduje Prihod Dojenčka: Ta Novorojenček Napoved Znak uporablja naznanja prihod nove baby, Baby Ime Znaki spomin na rojstvo otroka na poseben način.

2、Zapis Informacije: Novorojenček Napoved Prijavite se lahko delijo novice otroka rojstva, in sporočamo, otroška imena, teža, datum rojstva, čas in otroka dolžino.Baby Ime Znaki pomagajo pri iskanju podatkov o vašem otroku.

3、dolgotrajne Hrambe: Ta Novorojenček Napoved Prijavite ne bo enostavno zbledi, Otroška Imena, Znamenja, bo uporabljeno besedilo je čitljiva za dolgo časa, v vsakem okolju in vremenske razmere.

4、Vzdržljiv Material: Ta Novorojenček Napoved Znak je izdelan iz pravega trdega lesa in lahko pišete na Baby Ime Znaki z redno črno piko pero ali fine pika barva peresa.

5、Odlično Darilo: Ta Novorojenček Napoved Prijavite bo najboljša izbira darilo za nove starši, Otroška Imena, Znamenja, bo dvig vaše sreče.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Baby Oglasne Deske

Material: les

Premer: 10 cm/3.94 v, 15 cm/5.91 v

Količina: 1pc

seznam vsebine:

Baby Napoved Znak * 1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Novorojenčka Foto Rekviziti】Družino in prijatelji delite svoje veselje, in jih uporabiti kot edinstven novorojenčka foto rekviziti.Odlično fotografijo prop v bolnišnici ali doma naznanja prihod novorojenčka s tem Rojstva napoved, se prijavite.

2.【Pozdravili Svetu Spominek】Ta kos lesa se bodo lepo memento od trenutka, ko jo je pozdravil vaš angel v svet.Kot dragocena spominek, da označite svoj prvi rojstni dan.

3.【Snemanje Otroka Osnovne Informacije】Lesena otroška napoved prijavite omogoča odlično fotografijo prop in dragocena pomnilnik za prihodnja leta.Lahko enostavno snemanje vašega otroka priimek, datum rojstva, čas, masa in dolžina.

4.【Visokokakovostnega Materiala】Ta baby napoved prijavite ne bo zbledi, ko potekala, ali visela.Ta baby napoved znak je izdelan iz lesa, ki je zelo trpežna in dolgo obstojna.

5.【Super Darilo】Novorojenčka napoved znak je novorojenček, mora imeti za nove starši in mame,-da-bo!Ta "helloworld" novorojenčka znak je popoln način, da je spomin na prihod novega otroka.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Hello World Novorojenčka Znak
  • Spol: Moški

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno