Iskanje

Barvni Svinčnik Mavrica 10 Kosov Lesa Mavrični Barvni Svinčniki 4 Barve V 1 Pisane Svinčnik Set Za Umetnost Risanje, Barvanje In

  • ( 0 Ocene )
  • €0.93
  • €2.33

Opis

Opis:

1. Rainbow svinčniki so pametne in ergonomsko trikotnik oblike, mehko in gladko robom, lahko se prilega v dlan dobro, in vam pomaga biti bolj stabilna, medtem ko risanje.

2. Multi-barvne svinčnike jedro sestavljajo štiri barve, pisanje na različnih zornih kotov omogoča različne barve, in površina ima barvne krivulje in vrstic.

3. Mavrični barvni svinčniki za otroke in odrasle, tako za strokovno umetniških izrazov in začetnik umetnine, izobraževanje, darila, še posebej primeren za ustvarjanje za otroke in začetnike " ustvarjalnost in domišljijo na različnih starosti.

Specifikacija:

Ime: Mavrične Barvice

Material: les

Teža: 56 g (10 kosov)

Velikost: o za 17,5 CM/6.89 cm dolg

Seznam izdelkov:

10 Kosov * Mavrica Svinčniki

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Štiri Barvne Svinčnike】Mavrične Barvice, s štirimi barvami v en model, lahko proizvajajo pisane krivulj in vrstic.Vaše pisanje iz različnih zornih kotov vam bo dala različne barve.

2.【Izboljšati Otrokovo Domišljijo】, ki Jih ustvarjajo različne barve, Barvni Svinčnik Mavrica ustvarja nepričakovanih presenečenj za barvanje.Pomaga, študentov ali otrok, izboljšati svojo domišljijo in ustvarjalnost pri oblikovanju in zapisovanje.

3.【Izbrani Material】Izbiri naravnega lesa materiala, Mavrični Barvni Svinčniki so trajne.To je varno in okolju prijazno za človeško telo in okolje.

4.【Prilega Dlani】Je ergonomsko Mavrični Barvni Svinčniki za Otroke lahko prilegajo vaši dlani dobro in vam pomaga ostati stabilna, medtem ko risanje.To je udoben oprijem.

5.【Široko Paleto Aplikacij】Multi Barvne Svinčnike za otroke in odrasle, ki se pogosto uporabljajo, primeren za profesionalno umetniškega izražanja, začetnik umetnine, izobraževalne darila, itd.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno