Iskanje

Mitt Usnje Balzam Za Smetano Nežna Krema Za Obnovitev In Vzdrževanje Usnjenih Rokavic Mitt Izdelkov Za Softball Palčniki

  • ( 0 Ocene )
  • €9.10
  • €16.54

Opis

To je posebej oblikovana balzam je varen za uporabo in ne škoduje vašemu telesu.Preprosto uporabljati in suh zrak za optimalne rezultate.Imejte mitt v top formi z našimi žogo pesnica balzam.

Specifikacije:

Ime: Baseball rokavica balzam za usnje

Teža: 100 g o

Velikost izdelka: kot je prikazano v pic

Seznam Vsebine:

1pc*Baseball rokavica balzam

Uporaba:

1. Prvič, določi rokavic ravno na mizo, nato pa obrišite površino rokavice brez prstov z mehko krpo, da odstranite prah ali umazanijo ali vlago.Nato nanesite majhno količino vzdrževanje olje za usnje del pesnica in širjenje prilepite enakomerno z mehko krpo.

2. Po uporabi kreme, zamesimo uporablja časopis v žogo in jo napolnite v dlani mitt za dokončanje obliko mitt, ne napolnite preveč tesno.Ne napolnite preveč pesnica.

3. Postavite rokavice brez prstov navpično v zrak prezračevalni, ne izpostavljajte soncu, izpostavljenost soncu je verjetno pripeljalo do suhe razpoke v usnje.

4. Tri ure pozneje, usnje, površinske prevleke je v bistvu sušene, ta čas, če ste našli mitt gube v bolj resnih kraje, lahko ponovite zgornji postopek.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Nežna Nega: Z uporabo naše baseball rokavica balzam, boste lahko pomladiti usnje pesnica, in bodo zagotovile optimalno trajnost in učinkovitost med igrami.Z nežnim proces in levo-formula brez, lahko osvežite vaš mitt brez ogrožanja njene kakovosti.

2.Varno in Učinkovito: naj bodo vaše baseball rokavica v vrh pogoji z naše naravne baseball rokavica balzam.Naši brez vonja formula zagotavlja, da ne bo škode človeškega telesa ali okolje, zaradi česar je varno in učinkovito izbiro.

3.Lahkotno Uporabo: Imejte baseball rokavica zaščitene in mehko z našo balzam.Enostavna uporaba formule ni potrebno drgnjenje, masažo ali brisanje izklop.Preprosto uporabite, suh zrak, in uživajte odlično mitt ne levo ali vonja, ki ostane zadaj.

4.Odlično Nego Usnja: Povzdignil svojo igro z našo baseball rokavica balzam.Naše usnje balzam krema ne samo podaljšuje življenjsko dobo vašega pesnica, ampak tudi povečuje njeno prožnost in odzivnost, ki zagotavlja boljši oprijem in neprimerljivo nadzor.

5.Uporabna Darila: bi podaljšal življenjsko dobo vaše baseball rokavica z našo balzam.Mehča ter ohranja usnje za boljšo učinkovitost in udobje.Odlično praktično darilo za baseball navdušence, ki želijo izboljšati in razširiti kakovosti svojih rokavic.


  • Ljudje, Ki Se Uporablja: Moški
  • Uporaba: Baseball Tekmo
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Drugo

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno