Iskanje

Košarkarski Obroč Set Za Otroke Košarka Ciljev Hoop Točkovanja Board Indoor Igra Preglednice 2 Napihljivi Basketballs Ni Vrtanje

  • ( 0 Ocene )
  • €6.85
  • €18.03

Opis

Iščete zabaven in zanimiv način, da preživijo svoj čas v zaprtem prostoru?Oglejte si naš zid košarkarski obroč!Z LED svetlobne učinke in zložljivi design, ta košarkarske obročev je kot nalašč za vsako priložnost.Plus, to enostavno vgradnjo na dnevna soba stene brez vrtanja, ki zahteva.

Kategorija Izdelka: Mini Košarkarski Obroč

Material: ABS

Vzdrževanje: Obrišite z sobni temperaturi rag

Material: ABS+PU

Package Seznam:

Napihljivi Košarka x1

Samolepilni Kljuke x3

Črpalka x1

Košarka, Neto x1

Zvočna Izolacija Gasketx4

Močan Sesalni x2

Indukcijsko Strelec x1 (po izboru)

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Košarka Zabavno: Povzdignil svojo igro, z našo mini košarkarski obroč.Uživajte samodejno točkovanje funkcijo in LED svetlobne učinke dan ali noč.Gledati kot vaš otrok doživite vznemirjenje košarka igre ves dan z non-stop zabave.

2.Prihranek prostora: Ta mini košarkarski obroč je oblikovana tako, da se vsaka vrata brez vplivajo na njegovo odpiranje in zapiranje.Ima zmanjšano ploča koša velikost in zložljiv hoop, da se lahko enostavno premikate.Primeren je za otroke od 1-5 let in ne zahteva nobene podpore palice.

3.Ustvarite Košarkarsko Igrišče Kjerkoli: S to mini košarkarske obročev, boste lahko uživali košarkarske obroče v dvorišču, spalnico ali dnevno sobo.Preprosto pritrjeno na gladke stene in vrata, ta obroč je kot nalašč za vsak prostor.

4.Enostavna Namestitev: Ni vrtanje zahteva - Ta mini košarkarski obroč preprosto namesti na vsako gladko steno s svojo kljuko design in 2 velika sesalna skodelice.Samo pritrdite na steno in uživajte igranje košarke kadarkoli.

5.Zabavno, Zabavno: Povzdignil vaš dolžina s to mini košarkarski obroč in preživeti kakovostne trenutke z najdražjimi.Primerna za doma, potovanje, na zabavo, rojstni dan, Božič, in drugih priložnostih.Igra in vez z družino in prijatelji, kjerkoli in kadarkoli!


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno