Iskanje

1 kg Propana Tank Adapter Baker 20 lb Do 1 £ Pretvornik Z Merilnik In On/Off Ventil Za 1 kg/za 16,4 Oz Razpoložljivi Throwaway Valj

  • ( 0 Ocene )
  • €16.96
  • €26.10

Opis

[STANDARDNO PRIKLJUČEK] - Pretvori 1 palca x 20 moški razpoložljivi valj niti za QCC1 moški/ženski POL niti. 20 lb 1 lb tank propana adapter ustreza 1 lb propana steklenice in POL ali QCC-1 niti Na propan cev omogoča povezavo 1 lb prenosni propana tank za plinski žar ali propana drevo, da izpolnjuje vaše kampiranje, žar stranka potrebuje.

[Tank propana Napajalnik z Ventilom] Preprosto upravljanje s plinom proces z propana, on-off regulacijskega ventila.Naše 1 lb.tank propana napajalnik z ventilom izklopi na propan dobava kadarkoli z vklopom ventila, ki omogoča, da nadzor pretoka plina varno in udobno.Ni treba skrbeti za uhajanje zraka pri povezovanju.

[Tri-Color Osvetljen gumb za Izbiranje] 1 lb propana tok, ki prihaja z 3 različne barve izbiranje merilniki, naše propana polnjenje tok je posebej zasnovan profil na strani povezan z 1 lb propana tank, ki vam omogoča, da branje in spremljanje natančneje Prostornina plina v 1 funt propana valja.Svetlobne roke in plina ravni kazalnika bi bilo enostavno, da preberete tudi v temi.

[HIGH QUALITY] Naše 20 lb 1 lb pretvornik je narejen iz 100% trdna medenina, da se zagotovi trajnost in varnost.Trajno trdni brass zagotavlja zaprti povezavo, da se zagotovi, da ste varni, puščanje-prosto delovanje, in tank povezava zagotavlja odlično varno povezavo in odpornost proti koroziji.

[Enostaven za Uporabo] Povežite en konec cevi vaše propana naprave, drugi konec pa majhen 1-britanski tank, kot so prenosni gasilni jamo, žar, namizni rešeto, in še več.Lahko uporabite ta tank propana tok, da na žaru ob svoji 20-britanski tank prazen, in to je kompakten in prenosen, ki vam omogoča, da uživajo brezskrbno kuhanje na prostem.

Barva:Zlata

Material:baker

Vsebina Paketa:

1 * Adapter

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno