Iskanje

Fitnes Steklenico Vode 1300ml Toplotno Odporni Telovadnici Steklenico S Slamo Neprepustni za Vodo Jug, Velike Zmogljivosti, Potovanja Steklenica za Vodo

  • ( 0 Ocene )
  • €12.10
  • €17.28

Opis

Bivanje hidrirani on-the-go s svojo ergonomsko fitnes steklenico vode.Z anti-grizenje in anti-zadušitve funkcije, to drži, slame in vodo čisto in varno.Vzemite ga s seboj, medtem ko potujete za osebno uporabo.

Specifikacija:

Ime: Telovadnici Steklenica Za Vodo

Zmogljivost: 1300ml

Material: PP pokrov + PC pokal telo

Paket seznam:

Telovadnice Steklenico Vode*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Napredno Hidratacija: Oblikovana z odlično hrano materialov razreda, telovadnice steklenico vode je zgrajena do zadnjega.Svoje trajne in toplotno odporni design spodbuja zdravo hidracijo med vadbo, medtem ko anti-grizenje in anti-zadušitve silikonski slamic zagotavljajo varno in zadovoljno sip vsak čas.

2.Higienski Mora Imeti: poslovite od onesnažene vode z naše telovadnice steklenico vode.Svoje puščanje in prah dokaz pokrov in 360-stopinjski hidroizolacijo zagotavljajo varno zaščito.Preprečiti prah iz vstopajo, in nosite s zaupanja.

3.Enostaven za Uporabo: Izkušnje lahkotno hidratacija na prostem s tem telovadnici steklenico vode je ergonomska oblika za lažje prijemanje.Ali ste sip ali uporabo slame, bivanje vlažilna s samo 1 ročno delovanje in nemoten pretok tekočine, zahvaljujoč vgrajeni prezračevalni.

4.Priročno Hidratacija na Prostem: Bivanje vlažilna ves dan z naše telovadnice steklenico vode, ki ima 1300 ml vode.Praktično in prenosni načrta, skupaj z ročaji in nastavljiv naramnicami, ki zagotavlja, da boste lahko vzamete s seboj, kadar greste.Kot nalašč za potovanje ali delo, ta steklenica je treba imeti za zdravstveno osveščeni na prostem.

5.Gifting Rešitev: Želite presenetiti svoje najdražje z premišljen darilo?Poglej ne dlje od tega telovadnice steklenico vode - kot nalašč za fitnes navdušence in hidratacija ljubitelje.Idealen za Božič, noč Čarovnic, Zahvalni dan, rojstni dan, in še več.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Zmogljivosti: 301ml-400ml

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno