Iskanje

Ženske Šal Določa Pozimi Klobuk, Šal, Rokavice, Pletene Toplo Rute Preprost Barva Oblačila Dodatki

  • ( 0 Ocene )
  • €18.77
  • €49.41

Opis

Bivanje udobno in stilsko med dejavnosti na prostem, Božični stranke, in pozneje z našo Šal In Rokavice za Ženske.Plesti načrta zagotavlja ni mucke, medtem ko mehkega materiala omogoča boste počutili toplo v zimskem času.Kot nalašč za gifting ali zdravljenje sebe!

Specifikacija:

Teža izdelka: 400g

Pakiranje velikost: 30*35*8 cm

Seznam Izdelkov:

1* Klobuk

1* Šal

1 Par * Rokavice

Opombe:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Toplo in Stilsko: Ta klobuk, šal, rokavice set za ženske lahko zaščitite svojo glavo, vrat in roke pred mrazom, kažejo vašo stilsko osebnost in okus, in naj se boste počutili toplo v zimskem času.Preprost vzorec, ki se ujema z različnimi obleke in doda pridih elegance na svoj videz.

2.Pletene Design: Ta klobuk, šal, rokavice set za ženske je narejen s fino pletenje, tehnologija, ki naredi gosta, vendar ne izgubijo.Primeren je za različne glavo velikosti in ročno velikosti, hkrati pa ohranja dobra elastičnost in ductility.

3.Prijeten Material: Naš klobuk, šal, rokavice set za ženske, ki se ponaša z visoko kakovostne volne material, ki ostane mehko, udobno in prijazen do kože tudi po večkratni uporabi.Uživajte svoje ne-antibakterijska funkcija in toplo v slogu.

4.Primerna za Številne Priložnosti: Ta klobuk, šal, rokavice set za ženske je kot nalašč za dejavnosti na prostem, kot so pohodništvo, smučanje in drsanje.Bivanje toplo v kamp, deskanje na snegu, ki potujejo, in sankanje.Svojo široko aplikacije, da jo mora imeti za vsako zimsko avanturo.

5.Čudovito Darilo: Ta klobuk, šal, rokavice set za ženske je odličen način, da vaše ljubljene prijetno v času zimske sezone.Premišljen in elegantno darilo, ki omogoča jim, počutijo vaš nego.Idealen za vsako priložnost, vključno Novo Leto, rojstni dan in Božič.


  • Blagovna Znamka: LACYIE
  • Vzorec Tipa: črtasto
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: BOMBAŽ

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno