Iskanje

Nevidni Čipke Veke Trak Dvojna Veke Dvigala Trakovi Nalepke 60pcs/roll Naravnih Nevidno Dvojno Veke Trakovi Za Povešenost Pokrovi

  • ( 0 Ocene )
  • €1.59
  • €2.28

Opis

To veke trak je game-changer s svojo močno lepljivosti in nepremočljiva, dopusta-ne-sled lepila.Na samo 0.09 mm debel in ne spodbuja, to je kot nalašč za vsakdanje obrabe, ki vam daje naravno, nevidno, si boste želeli.Poslovite se od lažnih-videti veke s tem mora imeti poleg svoje lepote rutinsko.

Specifikacije: 60 nalepke

Seznam:

1roll*dvojni veke trak

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Brezšivne Učinek: Izkušnje brezhibno naraven videz z naše perfect-fit dvojno veke trakom.Naše trak je narejen tako, da seveda neviden in pusti nobenih sledi na vaši koži, vam zagotavljajo udobno nositi ves dan.

2.Čipke Vlaken Material: iz visoko kakovostne čipke vlaknin, naše dvojno veke trak ni spodbudno, prijazen do kože, mehko in udobno, in dihanje.To lahko ustvarite naravne in očarljive oči oblike brez kakršne koli nelagodje.

3.Znoj-Dokaz Zaupanja: Imejte dvojno veke videti krasen z naše močne in trajne trakom.Oblikovan je tako, da držite pri miru ni važno, koliko si znoj ali premakniti, brez poškodbe ali deformacije, iz nafte, vode ali ličila.

4.Dolgotrajna: Naše dvojno veke trak je vodotesen, super viskozne, in se ne boji, vlage in olja.To bo tvoje oči videti lepa in naravnih ves dan, brez upogibanja ali lupljenjem.

5.Non-Draži Podpora: tvoje oči bodo počutili veliko z našo dvojno veke trakom, ki je le 0.09 mm debel, svetlo in udobno.Dobili naravnih oči oblike in dvignite brez bremena ali draženje, in povzdignil vaš celoten videz.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Drugi

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno