Iskanje

NOVO-2X Čevlje Nosila za Ženske In Moške Čevlje Widener - Lesena Glava Za Široko Noge, Bunions Ali Calluses

  • ( 0 Ocene )
  • €29.87
  • €42.67

Opis

NOVO-2X Čevlje Nosila za Ženske In Moške Čevlje Widener - Lesena Glava Za Široko Noge, Bunions Ali Calluses

Funkcija:

DVE POTI ČEVLJE NOSILA ZA DOLŽINO IN ŠIRINO: Ti lakiran čevlje nosili so namenjeni podaljšala in razširila čevlji, ki so preveč ozke ali neprijetno.Oblikovali smo to kot unisex čevlje nosila za ženske in moške, lahko tako uporabo.Vsaka je nosila koncih so dovolj tanke, da se prilega v ozkih čevljev, toda lahko razširijo iz dovolj, da se raztezajo na široko čevlji, kot tudi.

ČEVELJ NOSILA ZA ŽENSKE IN MOŠKE: Vsak čevelj widener deluje z moške čevlji, ki segajo od velikosti 41-46 in .Ali imate širok noge samo želijo vaši čevlji so bili malo večji, ti čevelj ekspanderji bo naslov vaše posebne nege stopal potrebe.Ti nosila tudi delo z obleko, čevlji, usnjeni čevlji in copati.

OSEBNO OLAJŠAVO, S VKLJUČENI BUNION SVEČKE: Uporabite priložen razbremenitev tlaka stroki za reševanje vaše težave področjih.Ali potrebujete širši čevelj, so bunions, calluses, mehurji ali tiščanje v toe ali pete, to je čevelj, ki je nosila bo vam po meri fit.

RAZTEZA ČEVLJI V 24 URAH ALI MANJ: Za uporabo, preprosto vstavite čevlje nosila v svoj čevelj in twist uporabljajte, dokler je nosila širi na želeno širino, ki jo potrebujete.Nato pustite, da se nosila v prenočitev ali za 24 ur.

Barva: les barva

Material: Lotus

Vsebina Paketa:

2 x Čevelj naramnicami

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno