Iskanje

6 Kos Silikonski Trakovi Za Sublimacija Mešalniku, Pečica Rokav Oprema DIY Suh Naravnost Skodelice Umetnostne Obrti Steklenico

  • ( 0 Ocene )
  • €3.82
  • €6.60

Opis

6 Kos Silikonski Trakovi Za Sublimacija Mešalniku, Pečica Rokav Oprema DIY Suh Naravnost Skodelice Umetnostne Obrti Steklenico

[Paket]- Boste prejeli 6 sublimacija silikonski trakovi, je zadostna količina za vsakodnevno Uporabo, nadomestil in skupno rabo.

[Visoko Kakovost Materiala]- Uporaba silikonskega materiala, steklenico vode silikonski trak je toplotna odpornost in elastičnost, ki lahko zaščitite roke pred oparinami, ob istem času, to je enostavno, da se raztezajo, pranje in suho, ni enostavno, da bi prekinil ali deformirati, zmanjšanje namizje praskami, in se lahko uporablja za dolgo časa.

[Enostaven za uporabo]- Ni potrebe, da se poslužujejo drugih orodij, ki ste ga pravkar potrebujete za zavijanje stekla s sublimacijski papir (ni v paketu), nato pokrov steklo s silikonsko tesnilo, zmanjšati videz prikazen, spodbujanje sublimacija uspešnosti, enostaven za uporabo in učinkovito v Redu.

[Več Uporab]- sublimacije silikonski trak je namenjen za najbolj očala in druge steklenice, pomaga vam, držite se in pridržite sublimacija knjiga tesno, ampak tudi primerna za pakiranje, vrečke za shranjevanje, zapiranje zvezke, vezane Svinčniki in pisala itd.

[DIY Helper]-Po uporabi silikona band, lahko dobite svoj DIY pokal, in hkrati lahko izvaja svoje izdelave in ustvarjalnosti, zaradi česar se počutite srečni in ponosni.Prav tako lahko obrti skodelice s vaš najljubši prijatelji, kot spominke.

velikost:210x25mm/210x12mm

Material:silikagel

barva:Modra / Zelena

Vsebina Paketa:

1 set x mešalniku imetnika

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno