Iskanje

Taborjenje Skladiščenje Vrečko, Velike Zmogljivosti, Tabor Kuhinja Organizator Torbica Za Prenosni Kuhanje Organizator Večnamensko Kuhinjska Posoda Za Shranjevanje

  • ( 0 Ocene )
  • €9.93
  • €14.19

Opis

Kampiranje Utensil Torba je treba imeti za dejavnosti na prostem.Lahko shranjevanje vseh vrst kuhanje pripomočki, kot so žlice, vilice, noži, lopatice, itd.Ima tudi prostor za druge posode, kot so krožniki, skodelice, plenice, itd.Vrečko je zasnovan tako, da vaša posoda organizirano in enostaven dostop do.Prav tako ščiti jih pred umazanijo in prahom, zagotavljanje zdravja in varnosti.Kampiranje Utensil Vreča je odlična spremljava za vaš kampiranje potovanja, piknike, BBQs, in še več.

Specifikacija:

Ime: Kamping Utensil Vrečko

Material: Oxford krpo

Teža: 250 gramov

Velikost: približno 20*5*34 cm/7.87*1.97*13.39 v

Seznam vsebine:

1*Kampiranje Utensil Vrečko

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Preprečuje Praske:Camping kuhinjskih pripomočkov za Shranjevanje Vrečko lepo trgovin, pribora, kuhinjskih pripomočkov, in enostaven dostop, ki omogoča vsako jedilni pribor, da so imenovani vrečko, da se prepreči praske in poškodbe.

2.Kakovost in Udobje : Oxford krpo material za moč in vzdržljivost.Vodotesno gume dnu, da svoje pripomočke, suho in čisto.Udobno in trmast kampiranje utensil torba za na prostem večerje.

3.Zunanji Štedilnik Potovalna Torba: Ta kamp utensil vreča je odlična spremljava za vaš kuhanje na prostem avanture.To lahko fit 7 kuhanje in ima tudi velik prostor za druge posode, kot so krožniki, kozarci, noži in vilice.To je priročno in praktično shranjevanje rešitev.

4.Splošno Rabo:uporabite lahko Taborjenje Skladiščenje Vrečka za koncerte, športne prireditve, pohodništvo, izleti, planinarjenje in piknike.Potovalni komplet torba je kot nalašč tabor kuhinjski pripomoček, ki vsebuje vse bistvene prostem kuhanje pripomočki.

5.Elastik : Ali ste pohodništvo, kampiranje, ali izleta, morate pameten način za prevoz vašega štedilnikom in posoda.Naše kampiranje utensil torba je elastični trak, ki ne dela.To jih ohranja stabilno in varno, da ne pade ali tresenja.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Drugi

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno