Iskanje

60ml Namizni Tenis Lopar Čistilo PingPong Veslo Čistilo Z 2-sided (obojestransko) SpongePowerful Namizni Tenis Gume Čistilo Odstranjuje Prah

  • ( 0 Ocene )
  • €3.37
  • €4.82

Opis

Bullet Točk:

1、Obnovitev & Nego: Je posebej oblikovana cleaner je namizni tenis gume čistilo, ki pomaga obnoviti gume površine naravno lepljivo članice.Prav tako podaljšuje življenjsko dobo gume.

2、Najboljših Obiskov ene strani: Ta namizni tenis lopar set za nego zagotavlja, da imate najboljše obiskov ene strani in največ strel nadzor vsakič, ko žoga zapusti pingpong vesla.

3、Močan & Hiter Čiščenje: Učinkovito odstrani maščobo in umazanijo na gumijastih površinah namizni tenis lopar, da lopar, spin bolj gladko, in da igra bolje.

4、Prenosni Čistilec: V 60ml namizni tenis lopar čistilec je majhna po velikosti, enostaven za prevoz in pripravljen za uporabo.Ga lahko vzamete na prostem ali kadarkoli jo potrebujete.

5、Preprost za Uporabo: Pretresite namizni tenis čistilno sredstvo enakomerno spray tekočino, pustite na površino lopar za 30 sekund, nato obrišite s čisto gobo, nato pa se posuši.

Opis:

Namizni tenis gume čistilo lahko učinkovito čiščenje tenis mize, namizni tenis mize, namizni tenis gume in druge prah, znoj, itd.

Kako Uporaba: dobro Pretresite pred uporabo, uporablja za gume površine za 20-30 sekund, nato obrišite z gobo.To je mogoče ponovno uporabiti v umazanih prostorih.

Nasvet: Hranite izven dosega otrok, ne jesti, in ne zamrzne.Če ste pomotoma zaidejo v oči, prosimo, sperite z obilo vode.

Specifikacija:

Ime: Namizni tenis gume čistilec

Zmogljivost: 60ml

Sestavine: antistatic topila, aktivno površino agent, poliranje agent, očiščena voda, itd.

Velikost: približno 10*5*4 cm/3.94*1.97*1.57 v

Seznam Izdelkov:

1*Lopar Čistilec

1*goba

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno