Iskanje

Julij Cezar Mizi Pero, Držalo Smešno Ides Marca Smolo Pero Stojijo Ustvarjalni Mizi Organizatorji Oznako Imetnika Desk Dekor Za Dom

  • ( 0 Ocene )
  • €13.92
  • €27.84

Opis

Dodajte pridih zgodovine in zabavo na vašem delovnem mestu z našo Julij Cezar svinčnik imetnik.Predvsem trajen in primeren za namizni organizacija, ki služi kot zanimivo dekoracijo.Prav tako naredi velik dar ideja za zgodovino navdušence in ljubitelje klasike.

Specifikacije:

Ime: julij cezar svinčnik imetnik

Material: sintetičnih smol

Teža: okoli 300 g

Velikost izdelka: približno 16.5x11.5x9cm/6.5x4.53x3.54 cm

Seznam Vsebine:

1pc o julij cezar svinčnik holde

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Edinstven Bankrot Načrt: Dodajanje dotik antičnega Rima, da vaše delo z te ustvarjalne svinčnik imetnik.V bankrot Julij Cezar je realističen in zabaven dodatek k vaši mizi dekor.

2.Nadgradili Trajnost: Izdelane z visoko kakovostnih sintetičnih smol materiala, julij cezar svinčnik imetnik je namerno v upreti se vsakodnevno uporabo in prepreči obrabo in trganje.Njegova čvrsta in trajna struktura zagotavlja, da ne bo prekinil ali preoblikovanje preprosto, zagotavlja vam zanesljivo shranjevanje rešitev za vaše peresa in svinčniki.

3.Multi-Funkcionalno Shranjevanje: To je julij cezar svinčnik imetnik lahko imajo peresa različnih oblik in velikosti, kot so svinčniki, peresa, "vidi", in še več.To je širše odpiranje design, ki omogoča priročno za namizni organizacija in enostaven dostop.

4.Desk Dekor: Dobili organizirano in bo delo zabavno s to edinstveno julij cezar svinčnik imetnik.Krasijo za svojo mizo z zanimivo dekoracijo in palico vsako pero, svinčnik, čopič ali marker na njegovo nazaj za lažji dostop.

5.Praktično Darilo: Prikaži vašo skrb in ljubezen za vse ljubitelj umetnosti, učitelj ali študent, ki s tem Julius Caesar imetnik svinčnik, odličen način za organiziranje mize in dodamo nekaj zgodovinski pridih.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno