Iskanje

Avto Steklo Olje Film 150 ml Čistilo za Steklo Olje Fil Čistilo Za Avto In Dom Windows Avto Pranje Opreme Za vzvratnimi ogledali

  • ( 0 Ocene )
  • €3.32
  • €5.53

Opis

Pustite vaše vetrobransko steklo čisto in jasno, vsak čas s tem, mora imeti dodatek za vaš avto čiščenje kompleta.

Specifikacije:

Ime: Steklo olje film, odstranjevalec

Velikost izdelka: (pribl.)16.5*4.5 cm/6.5*1.77 cm

Teža: 155 g o

Neto vsebina: 150 ml

Seznam Vsebine:

1 steklenica*Oljni film čisto agent

Uporaba: 1: Vlijemo na steklene površine z brisačo obrišite naprej in nazaj, dokler je steklo optičnega bralnika čisto po izpiranje z vodo je mogoče.

Uporabite 2. način: odprite metlice tank, nalijemo v izdelek, in dodajte pravo količino vode, redčenja, odprite metlice lahko neposredno pranje stekla

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Povečuje Prepoznavnost: z Uporabo naše Olje Film čisto agent zagotavlja varno vožnjo za hitro in enostavno odstranjevanje trdovratnih olje film, izboljšuje prepustnost svetlobe in zagotavlja jasen pogled na cesto pred nami.

2.Sijaj-Brezplačno Sijaj: Temeljito očistite oljni film iz avtomobila, stekla, brez bleščečih oči in pusti brez vode znamk.Ta priročen in enostaven za uporabo agent zagotavlja, brez težav čiščenje.

3.Brez težav Čiščenje: poslovite od trmast oljni film na vaše auto glass z našo enostaven za uporabo, Oljni Film Čisto Agent.Preprosto zlijte v metlice pot in pazi, da se je dela svoj čar, ki zapušča svoje vetrobransko steklo kristalno jasno, v nobenem trenutku.

4.Učinkovito Čiščenje Tehnologija: Oblikovana z vodo, kozarec, ta izdelek očisti, ne da bi zapustili sledov in pušča zaščitni premaz na površinah.Ima blag teksturo, ki hrani madeže stran.

5.Odstranjevanje Oljnih Madežev: Naše močan oljni film čisto agent učinkovito odstranjuje ptičjih iztrebkov, madeži olja, vode madežev, prahu in mastnih film iz vašega avtomobila okno.Z jasno in varno vizijo obnovljena, izboljšajo vaše doživetje vožnje in vzdrževati vaš avto videti dobro vzdrževana z 1 večnamensko rešitev.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Obsega: Steklo Olje Film, Odstranjevalec

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno