Iskanje

Zložljivi Zunanji Kampiranje Vetrobranskega Stekla Plinski Štedilnik Gorilnika Vetrobransko Steklo Zavetje Veter Piknik Kampiranje Veter Ščit

  • ( 0 Ocene )
  • €100.04
  • €277.90

Opis

Zložljivi Zunanji Kampiranje Vetrobranskega Stekla Plinski Štedilnik Gorilnika Vetrobransko Steklo Zavetje Veter Piknik Kampiranje Veter Ščit

Bullet Točk: 1.Enostaven za Uporabo: Ne pusti, da veter plaže uniči vašo zabavo.Ta plaža veter oken ne zahteva montaže in je enostaven za prevoz.Hitro se razvili in ga postavite kamorkoli, ki jih potrebujete, potem ga prepognite navzgor za šop trave-prost shranjevanje.Kot nalašč za na prostem avanture.

2.Veter-Defying Stabilnost: Ta plaža veter blocker je narejen iz trpežnih in lahkih materialov, ki se lahko kosajo z močnimi vetrovi.Gre vlaken z sidrne palice, ki jo zavarujte trdno na tleh, zaradi česar je stabilna in ne smejo zlahka pade.

3.Popolna Zaščita: Bivanje zaščititi od sonca in peska z našo veter oken so izdelani iz trpežnega in nepremočljiva poliester bombaž materiala.Ščit vašo kožo in oči pred škodljivimi UV žarki in uživati na plaži, brez kakršnih koli draženje.

4.Instant Odtenek: Uživajte v soncu, ne da bi dobili spali s tem plaži veter oken, ki zagotavlja stalno zaščito pred elementi.Je enostaven za namestitev in lahko zloži v kompaktni velikosti za priročno shranjevanje.

5.Vse Namene: Z naše plaže veter oken, uživajo svoj čas na prostem, še več.Uporabiti ga je mogoče kot dežnik, ki šotor, tarp, piknik odejo, in viseči mreži, dež kritje.Pogosto se uporabljajo za vse vrste dejavnosti.

Poglej ne dlje od naše Kampiranje Veter Oken!Brez zapletene namestitve korake, ki so potrebni, ta veter odporne stabilen izdelek je vzdržljiv, vodotesen, in omogoča takojšnje odtenek za vaš šotor.Poslovite od tistih, frustrirajuće na prostem veter sunki in pozdravljeni, za mir in sprostitev z naše Kampiranje Veter Oken.

Specifikacije:

Ime Izdelka: Plaža Veter Blocker

Material: Poliester-bombaž/palica iz steklenih vlaken,

Teža:

Cca. 7,2 kg(3.6 x 1.2m, 3 bloki)

Cca. 9.2 kg(4.8x1.2m, 4 bloki)

Cca. 11 kg(5.6 x 1.4m, 4 bloki)

Širitev velikost:

3.6 x 1.2m (3 bloki)

4.8x1.2m (4 bloki)

5.6 x 1.4m (4 bloki)

Velikost:

88x16x16cm (3 bloki)

89x16x16cm (4 bloki)

102x16x16cm (4 bloki)

Seznam Izdelkov:

Pole x4

Ohišje x1

Železo nohtov x10

Vrečko za shranjevanje x1

Opombe:

Prosimo, dovolite 0.5 cm/0.20 v napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa, upam, da boste lahko razumeli.


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Kategorija: Šotor za 3-4 osebe

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno