Iskanje

Srce Modela 2-Del Deluxe Life-Size Človeško Srce Model Anatomija S 34 Anatomske Strukture, Anatomski Srce

  • ( 0 Ocene )
  • €22.11
  • €26.01

Opis

[Life-Size Srce Model]: življenje-velikost srca model anatomija je kakovostno in anatomsko pravilno zastopanje človeško srce.Anatomski srce model ima postavljeno venah in arterijah in teksturirane mišice proge zagotoviti otipljivo študija organa.

[Ponazoritev 2-Del Srce]: V razkosanih srce ima odstranljivo srčni zid, ki izpostavlja srce notranje strukture in mikrovalov.Model značilnosti glavnih zunanjih arterije, vene in prtljažnik, vključno z vrhunsko vena cava, vrhunsko vena cava aorte, aortna loka, pljučne vene in arterije, in brachiocephalic prtljažnik.

[Večjezični Podrobno Študijo Priročnik Manual]: srce model je oštevilčen, ki ustreza seznam anatomskih značilnosti, opredeljene v podrobno raziskavo, vodnik, in vključuje večjezični podrobno študijo vodnik, navodila za uporabo.

[Kot nalašč za Učenje]: srce model anatomija značilnosti večjih zunanjih arterije, vene in dostopi, vključno z vrhunsko vena cava, naraščajoče aorte, aortna loka, pljučne vene in arterije, in brachiocephalic prtljažnik.Ti anatomsko pravilne zunanje strukture so kot nalašč za proučevanje pretok krvi v in iz srca.

Naš 2-del življenja-velikost človeških anatomskih srce model pripisuje odstranljive osnove v celoti razkrije srce v podrobnem prikazu.Osnova se lahko ločijo iz modela, da omogočajo otipljivo opazovanje organa.

Barva:Kot Prikazano

Material:plastika

Velikost:11x11x12cm

Vsebina Paketa:

1 * Srce Model

1 * večjezični študijski vodnik, priročnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno