Iskanje

Čistejši izpušni Oxygen Senzor & Katalitični Pretvornik Čistilo za Preventivno Vzdrževanje 4 Fl Oz Oljni Sistem, Čistilo in Stabilizator

  • ( 0 Ocene )
  • €6.41
  • €12.82

Opis

Bullet Točk:

1. Okolju prijazna Rešitev: To katalitični pretvornik čistilo varuje okolje z zmanjševanjem skupaj ogljikovodikovih plinov za do 50 odstotkov, kar zagotavlja nizke emisije in optimalno delovanje svojega vozila.

2. Uspešnost Booster: Ta izdelek pomaga čistiti injicirajte sistemov in valji, zmanjša porabo olja in izboljšanje vašega motorja je splošno uspešnost.

3. Motor Protection: S tem katalitični pretvornik čistilo, vam lahko vaš tek motorja čistilo, lažje in boljše.To bo zmanjšati škodljive emisije in prihranite denar na stroške vzdrževanja.

4. Enostavno čiščenje: To katalitični pretvornik cleaner ni za uporabo v dvotaktnih ali hibridni pogon, vendar je to varno za zrak, hibridni in flex-olje vozila.Preprosto vlijemo v rezervoarju za gorivo in uživajo gladko vožnjo.

5. Gladko Motorja: To katalitični pretvornik čistilo preprečuje grobo nedejavnosti, oklevanje in zavlačevanje z obnovo injektor tok in odstranite sesalni in izpušni steblo gumi.Pomaga vaš motor teči bolj gladko in učinkovito.

6. O našem katalitsko čistilo, rešitev za nizke emisije in zaščito motorja.Zmanjša porabo olja in obnavlja injektor pretoka.Preprosto vlijemo v rezervoarju za gorivo za enostavno uporabo!

Značilnosti:

1. Ime izdelka: motor Avtomobila, katalitsko čistilec

2. Izdelek Vsebina: 120ml

3. Skladiščenje: Hraniti v hladnem in suhem prostoru učinkovitost Izdelka

4. Ta izdelek lahko odstranite spojina adsorbira na površini tri-način katalitični pretvornik, izboljšanje čiščenje učinkovitost tri-način katalitični pretvornik, zmanjšanje emisij izpušnih plinov, povečanje moči motorja, pospeši motorja in zmanjša porabo olja.

Seznam:

1 x katalitični pretvornik čistilec


  • Postavka Obsega: Čiščenje bistvo
  • Element Teža: 120g
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Čistejši Izpušni

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno