Iskanje

Prenosni Žogo Črpalka Zraka Z Manometrom Košarka Črpalka Za Odbojko Na Mivki In Mini Šport Črpalka Inflator Pribor Zraka Nogomet X4s7

  • ( 0 Ocene )
  • €8.90

Opis

Ime izdelka: Črpalka z zraku merilnik tlaka

Proizvod velikost Cca :21*5*5 cm/8.26*1.96*1.96 v

Izdelek barva: Kot je prikazano na sliki

Izdelek material:ABS

značilnosti izdelka:

1. Večnamenski Mini Črpalka Zrak: Ta mini črpalka zrak je zasnovan za polnjenje različnih športnih kroglice, kot so košarkarske žoge, nogometne žoge, in volleyballs.Je vsestranski orodje, ki se lahko uporablja za široko paleto dejavnosti na prostem.

2. Prenosen in Lahek: Narejen iz trpežne plastike, je črpalka zrak je lahek in kompakten, enostaven za prenašanje in shranjevanje.To je lahko priročno sprejeti skupaj na prostem avanture, ki zagotavlja, da imate vedno na voljo zanesljive inflacija rešitev pri roki.

3. Vgrajen manometer: zračna črpalka ima vgrajen v merilnik tlaka, ki vam omogoča, da natančno merjenje zračnega tlaka, medtem ko napihovanju športne žoge.To zagotavlja, da boste dosegli optimalno raven inflacije za boljšo učinkovitost in trajnost.

4. Enostaven za Uporabo: S svojo uporabniku prijazna, zračna črpalka je enostavna za upravljanje.Gre z varno šoba prilogo, ki ustreza večini športnih kroglični ventili, ki zagotavlja tesen in pušča brez pečat.Samo nekaj hitrih črpalke bo vaš žogo popolnoma napolnjene in pripravljene za akcijo.

5. Trpežne in Dolgo-trajno: Izdelane iz visoko kakovostnih materialov, ta črpalka zrak je zgrajena do zadnjega.To lahko vzdržijo zahteve za pogosto uporabo in je zasnovan tako, da zagotavljajo zanesljivo in učinkovito inflacije v prihodnjih letih.Njegova robustna konstrukcija zagotavlja, da bo trajno dodatek za vaš zunanja orodja.

Previdnostni ukrepi:

1. Kot vsi vemo , v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost, vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog, ampak to je za vas zgolj kot referenca.

Pošiljka vsebuje:

1 nastavite Črpalka z zraku merilnik tlaka

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno