Iskanje

Mehko Nogomet Visoko Gostoto Tiho Nogometno Žogo Izklop Odbijal Penasto Žogo Zraka Odklonijo Tiho Košarka Otroci Športni Igrače Igra

  • ( 0 Ocene )
  • €8.40
  • €10.49

Opis

Bullet Točk:

1.Tiho in Grippy: Mehka Nogometno Žogo, je odgovor na vaše zaprtih nogomet dilemo.S svojimi št glasno obiskov ene strani in je preprost za oprijem design, vas ne motijo vaši sosedje več.Njegove 16 cm velikost je kot nalašč za zabavo ali vaditi vaše sposobnosti: super za otroci in odrasli.

2.Tiho in Mehko: Naš Tihi Nogometno Žogo zagotavlja mirno igra doživetje za otroke.Iz mehkega in trpežnih materialov, z zmerno težo in srednje gostote, da ne poškoduje predmetov ali poškodoval ljudi.Dajte otroku svobodo, da igrajo brez kakršnih koli motenj ali skrbi.

3.Mehko in Premetavati: Naše Mehko Nogometno Žogo ponaša nežno preobratu za zabavo, neprožna igranje izkušnje.Žogo je mehko tkivo ne poškoduje notranje površine, zaradi česar je idealen za uporabo v domove, šole in skupnosti centrov.Uživajte razumno načrtovane igra s mir uma.

4.Lepe Izdelave: To nogometno žogo je izdelan iz visoko kakovostnih PU materialov, ki so odporni na obrabo in anti-slip.Ima majhen vpliv sile in kombinacija roko občutek in elastičnost.Je mehka na dotik in varno, da igrajo s.Prav tako je narejen z uporabo šivalni stroj tehnologijo, ki zagotavlja trajnost in kakovost.

5.Za različne namene Uporabe: To majhno in mehko nogometno žogo ima več uporablja: a žogo joga, med dvema ognjema, ali za šolske projekte.Kot nalašč za nogomet usposabljanja in super za številne družine vaje in vratu vaje.

Izkušnje končni nogomet igra z Tihi Nogometno Žogo.Mehko notranji nogometno žogo značilnosti visoko-kakovostnih PU snovi, ki ponujajo čvrst in udoben oprijem.Uživajte svoje igre brez moteče vaši sosedje, kot ga ne bo enostavno škodo ali poškoduje ljudi.

Specifikacija:

Ime izdelka: Mehka Nogometno Žogo

Barva: črna in bela, barvita

Izdelek premer: (pribl.)16 cm/6,3 cm

Seznam Vsebine:

Mehko Nogometno Žogo * 1

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno