Iskanje

Mini Shin Varovala Mladinski Športni Ščitniki za Tele Varovala Mini Blazine Ukrivljen Nogomet Shin Varovala Z EVA, ki je Notranje Za Drsanje, Smučanje Baseball

  • ( 0 Ocene )
  • €3.28
  • €4.68

Opis

EVA notranjo plast in majhne velikosti zagotavljajo odlično prilegajo.Naše colorfast design, ki je kot nalašč za baseball preveč.

Specifikacije:

Ime izdelka: Mini shin varovala

Primeren za: Odrasli / Otroci

Sestavine: PBT, EVA

Seznam Vsebine:

1pair *Nogomet shin varovala

Opombe:

1. Zaradi zaslonu barvno temperaturo, kamere, osvetlitve okolja in fotografske veščine, nekaj slik lahko blago imeti rahle barvne razlike, barve v naravi prevlada!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Učinkovita Zaščita: Zaradi svoje vodilnih oblike, ti nogomet shin varovala, ki se tesno prilegajo na vaše teleta, učinkovito absorbira šok, da bi preprečili škodo med igro.

2.Odebeljena Vpliv Absorpcije: Naš nogomet Shin Varovala pohvali odebeljeno EVA notranja plast, ki zagotavlja učinkovito ubla in zmanjšuje vpliv na tele.Z neprimerljivo zaščito, se lahko osredotočite na to, da svoje najboljše rezultate, vsak čas.

3.Mobilnost-Optimalno Varstvo: Naša luč teže in kompaktne varovala ne bo vplivalo na gibanje nog, ki zagotavlja mobilnost prijazno obrambo.Enostaven za prevoz in majhne velikosti, naši policisti so kot nalašč za zaščito na prostem.

4.Izjemno Udobje za Golenico: Daj vaši otroci idealna zaščita z našimi visoko kakovost shin varovala.Nemoteno in burr-brezplačno oblikovanje zagotavlja udobno prilegajo, medtem ko colorfast materiala na obrabo in trganje.Ti stražarji so tudi udoben na dotik, idealen za mladi nogometaši.

5.Vse Namene Obrambo: Od nogometne za rolkanje, smučanje na vodi, da vožnja, naše shin varovala, ki zagotavljajo zanesljivo zaščito pred nogometno žogo učinkov.Uživajo vsestransko zaščito za vse vaše potrebe.


  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno