Iskanje

Žareti V Temno Košarka Sveti Žareče Malčka Kroglice Osvetljeni Močan Oprijem Sveti Košarico Žogo Za Otroke, Malčke

  • ( 0 Ocene )
  • €10.48
  • €14.97

Opis

Uživajo v igri obroče dan ali noč z našo Žareti v Temno Košarka.Izdelani iz trpežnega PVC, to košarka set je sestavljen iz žogo, črpalke, in žogo, igle, zaradi česar je primeren za notranjo in zunanjo uporabo.Kot nalašč za vse starosti in ravni usposobljenosti, to tudi naredi lepo darilo.

Specifikacija:

Material: PVC

Teža: 300 g

Velikost: (pribl.)18 cm/7.09 cm

Seznam Vsebine:

Žareti v Temno Košarka*1

Črpalka*1

Žogo iglo*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Preprost za Uporabo: Povzdignil vaš košarka izkušnje s tem lahek in enostaven za uporabo žareti v temno žogo.Vključuje žogo, črpalke, in iglo, in sije svetlo ponoči ur razburljivo igro.

2.Najrazličnejše namene: Vzdržati, ko je pritisk in vpliv za varno in hitro preobratu, to žareti v temno košarka je kot nalašč za vse zaprtih prostorih ali na prostem igro.

3.Dobro Narejena: Zgrajena z snažan PVC materialov, to žareti v temno košarka zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in izjemna vključevanje modeliranje prednosti.Uživali boste svoje večkratno uporabo funkcionalnosti brez skrbi za poškodbe ali obrabe.

4.Prefinjeno Izdelave: Uživajte enhanced igranja s tem sij-v-temno košarka, ki zagotavlja visoko prepoznavnost v nizko svetlobnih razmerah.Njene lepe izdelave zagotavlja gladko in udobno počutijo, kar je priročno, da igrajo na noč.

5.Ustvarjalno Darilo: igre z žogo na noč z našo žareti v temno košarka - kul darilo za vse starosti, za praznike!Kot nalašč za izmenjavo in izražanje ljubezni in skrbi, medtem ko je imel zabavo.Uživajte košarka v nov in razburljiv način!


  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Svetlobna Noč Lahka Žogo

Ocene

Dodaj Pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo Oceno